Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

IFMSA/Nmf- Uke. Fordeler av å være mange: Billigere bøker og drivstoff Billigere bøker og drivstoff Gratis kurs Gratis kurs Eget blad Eget blad Gode tilbud.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "IFMSA/Nmf- Uke. Fordeler av å være mange: Billigere bøker og drivstoff Billigere bøker og drivstoff Gratis kurs Gratis kurs Eget blad Eget blad Gode tilbud."— Utskrift av presentasjonen:

1 IFMSA/Nmf- Uke

2 Fordeler av å være mange: Billigere bøker og drivstoff Billigere bøker og drivstoff Gratis kurs Gratis kurs Eget blad Eget blad Gode tilbud på forsikringer og bankavtaler Gode tilbud på forsikringer og bankavtaler

3 Forskningsutveksling Lyst til å oppleve en litt annerledes sommerferie? Vi tilbyr forskningsutveksling til spennende destinasjoner… Brasil Egypt Slovenia Japan Tyskland Tilbudet gjelder alle medisinstudenter, uavhengig av hvor langt du er kommet i studiet!

4 IFMSA utvekslingsmuligheter: 1) Preklinisk utveksling - Er student på 1. - 4. semester? Ønsker du deg litt medisin og litt sommerferie i et av de nordiske landene ? 1) Preklinisk utveksling - Er student på 1. - 4. semester? Ønsker du deg litt medisin og litt sommerferie i et av de nordiske landene ? 2) Klinisk utveksling - Er du ferdig med 5. semester og er reiselysten? - Kunne du tenkt det å hospitere på et sykehus i fire sommeruker og treffe andre medisinstudenter fra hele verden? 2) Klinisk utveksling - Er du ferdig med 5. semester og er reiselysten? - Kunne du tenkt det å hospitere på et sykehus i fire sommeruker og treffe andre medisinstudenter fra hele verden?

5 Medisinstudentenes egen magasin

6 Lokale projekt -IFMSA/NMF-Oslo vil gjennom lokale prosjekt gje studentane ein betre og meir variert moglegheit til å læra ting som ikkje nødvendigvis lærast så godt gjennom universitetet sine opplegg. -IFMSA/NMF-Oslo vil gjennom lokale prosjekt gje studentane ein betre og meir variert moglegheit til å læra ting som ikkje nødvendigvis lærast så godt gjennom universitetet sine opplegg. Me meiner det også er sunt at studentane lærer seg verdien av å vera med å bidra med noko positivt i nærmiljøet. Me meiner det også er sunt at studentane lærer seg verdien av å vera med å bidra med noko positivt i nærmiljøet. Eit av dei eksisterande lokale prosjekta du kanskje kjenner til er gatehospitalet. Eit av dei eksisterande lokale prosjekta du kanskje kjenner til er gatehospitalet. Dersom du vil hjelpa til med å skapa nye prosjekt, eller har ein idé til eit mogleg prosjekt sjølv, ta kontakt med oss! Dersom du vil hjelpa til med å skapa nye prosjekt, eller har ein idé til eit mogleg prosjekt sjølv, ta kontakt med oss!

7 Gatehospitalet

8

9 Kenya-prosjektet

10

11

12

13

14

15 Native health initiative

16

17

18

19

20

21 Kurs Vi arrangerer relevante kurs hvert semester, med rabatterte kursavgifter for medlemmer.

22 Pleieassistentkurs

23 Tropemedisinkurs

24 Idrettmedisinkurs

25 Midlertidig lisens Medisinstudenter får midlertidig lisens etter 9. semester. Vi arrangerer informasjons- møte hvert semester.

26 Medlemsfordeler Det lønner seg å være mange. Som medlem, får du en rekke fordeler.

27 Medlemsfordeler

28 + = SANT IFMSA Norway

29 + = SANT IFMSA Norway Nmf og IFMSA Norge har arbeidet med sammenslåing i over to år. Fra 2. september 2008 er det felles lokalstyre for Nmf Oslo og IFMSA Oslo.

30 MedHum Medisinstudentenes Humanitæraksjon (MedHum) er alle norske medisinstudenters innsamlingsaksjon til humanitære formål. Hvert annet år samles det inn penger til et prosjekt som fremmer primærhelse og forebygging i et av verdens fattigste land. Aksjonen består i hovedsak av bøsseinnsamling, sosiale aktiviteter og medisinskfaglig opplysning. MedHum er et initiativ tatt av Norsk Medisinstudentforening (NMF) og aksjonen ble arrangert første gang i 1991

31 Lønn Vi forhandler lønn for medisinstudenter med og uten lisens. Spør oss om hvilken lønn du fortjener!

32 Forskning Medisinstudenter skal få muligheten til å forske. Vi jobber for bedre vilkår for student- forskning.

33 Grunnutdanning Det er dyrt å utdanne leger. Vi er opptatt av at disse pengene brukes så fornuftig som mulig. Derfor arrangerer vi Grunnutdannings- konferanse hvert år, og deltar på internasjonale konferanser om grunn- utdanning.

34 Nettsider

35 Medipedia.no Vi drifter medisinstudentenes eget oppslagsverk!

36 Lyst til å bli med? Meld deg inn i IFMSA og NMF! Meld deg inn i IFMSA og NMF! Bli med i en komite og engasjer deg i utvekslingsarbeid, turnus eller internasjonale og lokale humanitære prosjekter Bli med i en komite og engasjer deg i utvekslingsarbeid, turnus eller internasjonale og lokale humanitære prosjekter Start opp ditt eget prosjekt! Start opp ditt eget prosjekt! Delta på kursene Delta på kursene Utveksling til blant annet Ghana, Nepal, USA og Japan Utveksling til blant annet Ghana, Nepal, USA og Japan Bli med i lokalstyret i Oslo, valg hvert år i begynnelsen av september Bli med i lokalstyret i Oslo, valg hvert år i begynnelsen av september Bli fadder for utvekslingsstudentene som kommer til Oslo Bli fadder for utvekslingsstudentene som kommer til Oslo (Dette får man et utvekslingspoeng for.) (Dette får man et utvekslingspoeng for.)


Laste ned ppt "IFMSA/Nmf- Uke. Fordeler av å være mange: Billigere bøker og drivstoff Billigere bøker og drivstoff Gratis kurs Gratis kurs Eget blad Eget blad Gode tilbud."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google