Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ak Dolven Jeg vet at det er mer ved oss enn det som kan ses ved første øyekast. Det vanlige har mye galskap i seg. Nettopp da du tror du finner fullstendig.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ak Dolven Jeg vet at det er mer ved oss enn det som kan ses ved første øyekast. Det vanlige har mye galskap i seg. Nettopp da du tror du finner fullstendig."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ak Dolven Jeg vet at det er mer ved oss enn det som kan ses ved første øyekast. Det vanlige har mye galskap i seg. Nettopp da du tror du finner fullstendig harmoni, er frykten nærmest. ” ”

2 Ak Dolven (1953) Født og oppvokst i Oslo Utdannelse i Paris og i Oslo En av Norges mest profilerte samtidskunstnere Allsidig kunstner Minimalistisk estetikk Polariteter (ung/gammel)

3 Referanser til kunsthistorie Tyske romantikeren, Caspar David Friedrichv - Short happines long Puberty, The kiss og Portrait with cigarette

4 Maleriene har en viss slektskap til hennes videokunst. Motivene er organiske former som er malt I hvitaktige farger. Teknikken Ak Dolven har hatt en rekke større separatutstillinger ved sentrale internasjonale institusjoner.

5 Billedannalyse

6 Edvard Munch (1884) Ak Dolven (2000)


Laste ned ppt "Ak Dolven Jeg vet at det er mer ved oss enn det som kan ses ved første øyekast. Det vanlige har mye galskap i seg. Nettopp da du tror du finner fullstendig."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google