Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Reflekser og Epilepsi ! Hva er en refleks? Eksempler på reflekser. Medfødte og tillærte reflekser Hva er epilepsi og hvordan kan den behandles. Partielt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Reflekser og Epilepsi ! Hva er en refleks? Eksempler på reflekser. Medfødte og tillærte reflekser Hva er epilepsi og hvordan kan den behandles. Partielt."— Utskrift av presentasjonen:

1 Reflekser og Epilepsi ! Hva er en refleks? Eksempler på reflekser. Medfødte og tillærte reflekser Hva er epilepsi og hvordan kan den behandles. Partielt og generalisert anfall Behandling for epilepsi

2 Hva er en refleks? En refleks gir en rask og ubevisst bevegelse. Bevegelsen kommer før smerten. Reaksjonen er tregere om du må tenke og vurdere.

3 Medfødte og tillærte reflekser ! Vi er født med reflekser som hjelper oss I starten av vår store liv. “Øvelse gjør mester. '' Vi kan lære oss helt nye reflekser dersom vi øver.

4 Hva er epilepsi og hvordan kan den behandles ? Epilepsi kan behandles. Epilepsi lager elektrisk kaos I hjernen. Ukontrollert aktivitet I hjernen kan gi deg et epilepsianfall.

5 Kilder ! Eureka 9. Google bilder.

6 Laget av :) ! Sandra Thorsdatter Hagebø Kumhle Og Malin Anfindsen. Takk for oss :)


Laste ned ppt "Reflekser og Epilepsi ! Hva er en refleks? Eksempler på reflekser. Medfødte og tillærte reflekser Hva er epilepsi og hvordan kan den behandles. Partielt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google