Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vindmølle.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vindmølle."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vindmølle

2 Delene Girdreve er 104mm i diameter.
Lagerhuset er 71mm lengde, og 39,5mm bredde. Akslingen er 180mm lang, og 15mm bred. Ramma er 94,8 cm. Støttestagene er 69,5cm. Rektangelplata er 31cm lang, (A=193,8), og 25cm bred.

3 Utførelse Vi startet ved å lage ramma. En firkantet plate med fire føtter. En stang midt på med et lager og fire støtte føtter. Så laget vi et lager hus for å passe oppå det første lagret. Med enda et hus oppå der igjen for aksling lagrene.(2stk). Etter det måtte vi tilpasse en propell aksling overgang og dynamo med lys. Og et stag for montere delene oppå. Etter litt testing fant vi ut at den direkte overgangen fra propellakslingen til dynamoen produserte ikke nokk strømstyrke. Derfor ble det litt design endringer. Vi lagde et drev som var større enn drevet på dynamoen. På en måte så ble dette samme prinsippet på en girkasse. Altså, forkjelen på størrelsen til drevene påvirker hvor mye kraft og fart blir overført.

4 Konklusjon I alt så ble hele gruppa overrasket over hvor mye arbeid et prosjekt trengte. Vi lærte at det finnes løsninger, til selv de vanskeligste oppgaver. Selv om det så litt drøyt ut i noen perioder av arbeidet så ga vi oss ikke og greide det tilslutt. Samarbeidet og arbeidsfordelingen gikk veldig bra. Dette prosjektet har vel gjort oss mer selvsikker hele gjengen. Takk for prosjektet hilsen: Olav, Calle, Zaher og Kiffe


Laste ned ppt "Vindmølle."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google