Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

ikonet – gåten – idolet og popkongen

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "ikonet – gåten – idolet og popkongen"— Utskrift av presentasjonen:

1 ikonet – gåten – idolet og popkongen
Michael Jackson – et offer for hva? Hvordan var hans liv egentlig? Var han et offer for det moderne samfunnet, for seg selv, for menneskets lengsel etter å være en annen enn den du er? ikonet – gåten – idolet og popkongen

2 om sin død. Bare dager før han døde sa han «jeg får det bedre om jeg
-Michael Jackson snakket oftere og oftere om sin død. Bare dager før han døde sa han «jeg får det bedre om jeg dør. Jeg er ferdig», sier den kanadiske journalisten og forfatteren Ian Halperin til Aftenposten. I fem år infiltrerte han Jackos innerste krets for å skrive biografien «Michael Jacksons siste år», som kommer ut onsdag. Den er allerede solgt til USA, Storbritannia og Japan. For å unngå søksmål, er hvert ord lest av advokater.

3 -For Michael var døden en velsignelse, som han nesten lengtet etter
-For Michael var døden en velsignelse, som han nesten lengtet etter. Han hadde mareritt om å bli myrdet og hadde forberedt datteren Paris på at han bare hadde noen uker igjen. Han sa hun ikke måtte bli skuffet hvis ikke han var der farsdagen, forteller Ian Halperin. Fire dager senere døde han.

4 Flere biografier Han farer ikke med løst snakk
Flere biografier Han farer ikke med løst snakk. Halperin har allerede skrevet flere uautoriserte biografier, blant annet «Hvem drepte Kurt Cobain?». - Jeg har brukt mer enn fem år på å granske Jacksons liv. Først trodde jeg på anklagene om pedofili, som sjokkert meg. Da Michael ble frigitt av juryen, trodde jeg han var en ny OJ Simpson, som slapp unna

5 på grunn av berømmelse og formue, og med de beste advokatene i verden
på grunn av berømmelse og formue, og med de beste advokatene i verden. Mitt mål var å bevise at juryen tok feil. Jeg begynte etterforskningen for å vise at Michael var pedofil. Jeg traff barna i Neverland, foreldrene, statsadvokatene og forsvarsadvokatene. Blant annet har jeg snakket lenge med Macaulay Culkin. Den unge filmstjernen fra «Hjemme alene» bodde i Neverland som barn. Han beskriver kveldene på Jackos ranch som kjempestore «pyjamasparties».


Laste ned ppt "ikonet – gåten – idolet og popkongen"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google