Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvorfor arbeide med kontinuerlig kvalitetsforbedring i sykepleietjenesten?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvorfor arbeide med kontinuerlig kvalitetsforbedring i sykepleietjenesten?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvorfor arbeide med kontinuerlig kvalitetsforbedring i sykepleietjenesten?

2 Utfordringen er å god nok kunnskap om  kvaliteten på tjenestene i dag  arbeidsprosesser er under kontroll  resultatene er stabile og forutsigbare Hvorfor arbeide med kontinuerlig forbedring i sykepleietjenesten?

3 Hensikten er å  redusere variasjon  sikre stabile arbeidsprosesser  kvalitetssikre for god nok kvalitet Hvorfor arbeide med kontinuerlig forbedring i sykepleietjenesten?

4 Helse-Norge har fokus på  læringsperspektivet  hva gikk bra?  hva kan vi gjøre bedre neste gang? Hvorfor arbeide med kontinuerlig forbedring i sykepleietjenesten?

5 Dette er svaret til en arbeidsgruppe som kvalitetsforbedrer håndteringen av legemidler: Sikre at pasienten får medikamenter som er ordinert Trygghet for pasienten og oss Redusere antall avvik Pasientsikkerhet Kvalitet på tjenesten Hvorfor arbeide med kontinuerlig forbedring i sykepleietjenesten?

6 AHA-Kvalitet legger vekt på empowerment- perspektivet  myndiggjøring av medarbeidere  bygge på verdiene respekt og tillit  involvering gjennom medbestemmelse  fastsettelse av egne mål Hvorfor arbeide med kontinuerlig forbedring i sykepleietjenesten?

7 Eksempel påher – Eksempel på arbeidsgrupåmyndiggjøring av medarebomedarbeidere gjennom bruk av kvalitets- forbedring. Forslag til tiltak fra arbeidsgruppen for å forbedre håndteringen av legemidler Hvorfor arbeide med kontinuerlig forbedring i sykepleietjenesten?


Laste ned ppt "Hvorfor arbeide med kontinuerlig kvalitetsforbedring i sykepleietjenesten?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google