Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk."— Utskrift av presentasjonen:

1 Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk etter plugins

2 Jepp, denne skal du ha… Klikk her

3 Jepp, denne skal du ha… Klikk her

4 Bla deg ned til Mikrosoft word integration og klikk på Documentation

5 Trykk på Installation

6 Bla deg ned til Install world for windows plugin og trykk

7 Tillat

8 Trykk her

9 Start fire- fox på nytt

10 I Firefox (på en hvilken som helst nettside) går du på verktøy og instillinger Klikk på innstillinger Åpne så Firefox på nytt og fra en hvilken som helst nettside går du på verktøy og instillinger

11 Så på: Behandle utvidelser Her! Behandle utvidelser

12 Klikk på Innstillinger

13 Reinstall word components

14 Klikk på tillegg for å få tilgang til Zoteroen din NÅ ER INSTALLASJONEN GJORT, GRATULERER! SJEKK AT DEN FUNGERER VED Å ÅPNE WORD PÅ NYTT MED FIREFOX ÅPEN SAMTIDIG.

15 Herifra styrer du Zoteroen din

16 Husk å alltid velge APA standard (American Psychological Association). Det er stilen vi skal bruke på Mailand.

17 Da har du tilgang til alle kildene du har lagret i din Zotero og kan velge den kilden du trenger i teksten du skriver nå:o)

18 • KILDEN DIN SETTES DA INN I TEKSTEN DIN SLIK • Bla bla blba (Apenes, 2008) bla bla bal • OG DET ER APA-STANDARD. • • BAK I LITTEARTURLISTA/KILDELISTA DU LAGER PÅ SLUTTEN AV OPPGAVEN VIL KILDEN OPPGIS SLIK. DENNE LISTEN LAGER DU ENKELT MED ZOTERO IKONENE. • Apenes, H. (2008). Aper i dyreparker. I H. Hansen (Red.), All verdens aper, Aper (1. utg., Bd. 1-10, Bd. 8, s. 17-21). Drammen: Damm.


Laste ned ppt "Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google