Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

En dag bestemte en kvinne seg for å sjekke om hennes 3 svigersønner virkelig likte henne, eller om de bare lot som det for å gjøre henne til lags.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "En dag bestemte en kvinne seg for å sjekke om hennes 3 svigersønner virkelig likte henne, eller om de bare lot som det for å gjøre henne til lags."— Utskrift av presentasjonen:

1 En dag bestemte en kvinne seg for å sjekke om hennes 3 svigersønner virkelig likte henne, eller om de bare lot som det for å gjøre henne til lags.

2 Neste dag gikk hun tur ved elven sammen med hennes første svigersønn, plutselig lot hun som hun falt i vannet og lot som hun druknet. Uten å nøle, hoppet hennes første svigersønn i vannet for å redde henne. Neste morgen, Stod det en liten, helt ny, Peugeot 206 foran huset. Den hadde en beskjed på frontruten: Neste dag gikk hun tur ved elven sammen med hennes første svigersønn, plutselig lot hun som hun falt i vannet og lot som hun druknet. Uten å nøle, hoppet hennes første svigersønn i vannet for å redde henne. Neste morgen, Stod det en liten, helt ny, Peugeot 206 foran huset. Den hadde en beskjed på frontruten:

3 Tusen Takk. Hilsen din takknemmlige svigermor, som er Veldig glad i deg. Tusen Takk. Hilsen din takknemmlige svigermor, som er Veldig glad i deg.

4 Neste dag prøvede hun samme eksperiment med hennes andre svigersønn. Han hoppet også ut i vannet med en gang og reddet henne på land. Neste morgen, utfor huset, fant også han en liten Peugeot 206, helt ny og med samme beskjed på ruten:

5 Tusen Takk. Hilsen din takknemmlige svigermor, som er Veldig glad i deg. Tusen Takk. Hilsen din takknemmlige svigermor, som er Veldig glad i deg.

6 Samme opplegg med den tredje svigersønnen, kvinnen faller i vannet og begynner å drukne. Mens hun stille og langsomt synker dypere ned i elven ser den tredje svigersønnen på henne og tenker: «På tide at den heksen dør! ». Neste morgen, foran huset, finner han en helt ny Porsche Carrera GT, med en beskjed på vinduet:

7 Tusen takk - Hilsen svigerfar Tusen takk - Hilsen svigerfar


Laste ned ppt "En dag bestemte en kvinne seg for å sjekke om hennes 3 svigersønner virkelig likte henne, eller om de bare lot som det for å gjøre henne til lags."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google