Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Til alle medlemmer av Norges Bokse Forbund -Invitasjon & Spesial Tilbud-

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Til alle medlemmer av Norges Bokse Forbund -Invitasjon & Spesial Tilbud-"— Utskrift av presentasjonen:

1 Til alle medlemmer av Norges Bokse Forbund -Invitasjon & Spesial Tilbud-

2 INSPIRATOR Inspirator ønsker å bli Norges foretrukne leverandør av inspirasjon og positiv energi, og leverer et bredt spekter av tjenester satt sammen for å gjøre kundene i stand til å nå sine mål på en raskere, bedre og ikke minst mer inspirerende & energigivende måte. Slik Inspirator ser det, befinner Norges største & viktigste, og så langt uutnyttede energikilde seg verken på havbunnen eller i fjellheimen, den sitter godt plassert mellom alle sine ører. Inspirators visjon er å vekke denne energien til live og bistå i utviklingen av den iboende skaper- og inspirasjonskraft alle innehar. Inspirator gjør dette gjennom å levere profesjonelle fysiske konferanser og positive virtuelle aha opplevelser som tilsammen sikrer deltakerne mer energi, bedre resultater og økt vekst.

3 STATEMENT • Inspirator har lidenskapelige mennesker i staben som er genuint opptatt av inspirasjon og det å inspirere andre til positive endringer. • Inspirator skal til enhver tid en inneha topp kvalitet på tjenesteporteføljen sin. • Inspirator har alltid ett godt forhold til sine kunder og satser på langsiktige relasjoner og fornøyde kunder som opplever god nytte- effekt av Inspirators arrangementer. • Inspirator samarbeider med en vinn-vinn-basert innstilling og bygger opp ett nettverk av sterke og fornøyde partnere. • Inspirator bygger opp bransjens beste og norske merkenavn innen inspirasjon, positiv energi, motivasjon og kunnskap via blant annet sine spesial designede konferanser.

4 • 13. oktober 2010 vil fem av Norges fremste inspirasjonskilder stå på scenen sammen med en av USA`s suksessrike komiker og motivator – Kathy Buckley – for første gang i Norge og i Skandinavia! Kathy Buckley kvinnen som, til tross for at hun er døv, har sjarmert og inspirert alle tilhørere og dette gjennom både tårer og latter. Kathy er født døv og ble i ung alder stemplet som tilbakestående. Hun bodde på ett spesial hjem til det ble oppdaget at hun ”bare” var døv. Senere, etter en herlig dag på stranda, ble hun overkjørt av en jeep og brukte 5 år på sykehus, samt 2 år i rullestol i etterkant. Og ikke nok med det; i trettiårene fikk hun kreft og så virkelig døden i øynene. Kathy er helt unik og har reist seg gang på gang. En sterk og gripende historie, fortalt på en ærlig, rørende og humoristisk måte.

5 De norske inspiratorene – Steffen Tangstad, tidligere bokser som nå er i ringen med sitt Tangstad vs Tangstad. Noen fighter tas i ringen med en mostander. Men hva skjer når motstanderen er deg selv? En ærlig beretning livetsvalg og om den indre kampen i oss. Paul Chaffey, en av Norges beste foredragsholder innenfor emnet innovasjon. Paul er lidenskapelig opptatt hva vi i Norge gjør når oljen forsvinner. Chaffey deler på sin kloke kunnskap og inspirerer til ettertanke og engasjement. Randi Skaug, næringslivskvinnen som ble eventyrer! Randi kan skilte med at hun var første norske kvinne på Mount Everest og hun vært på de høyeste fjelltoppene i alle verdens kontinenter. Hør Randi fortelle med egne ord hvordan alle kan finne ”Kongefølelsen” og hvordan alle har en iboende kraft til å gjennomføre de villeste ideene!

6 Ragnhild Nilsen, forfatter og foredragsholder og kvinnen bak ”Du er forandringen”. Når du forandrer deg selv, da forandrer du resultatene. Hvilke endringer kan du gjøre for å komme dit du vil? Ragnhild har holdt kurs og foredrag i 15 år, og er en fargerik og engasjert inspirator, som ofte trollbinder tilhørerne. Carl I Hagen, Norges beste retorikker gjennom tidene, tar oss gjennom sine 40 år som politiker med fokus på hvordan han har motivert og inspirert seg selv til å stå i bresjen år etter år.

7 - aktuelle & viktige tema • Facebook har mer enn 350 millioner brukere og halvparten av brukerne er logget inn hver eneste dag. Norge er det andre største landet på facebook i forhold til antall innbyggere (Kun slått av Canada) Når på dagen tror du bruken av facebook er på sitt høyeste? • Nyere forskning viser at bare 26% av de ansatte i en bedrift bruker sitt fulle potensiale. Vil ett slikt nivå være høyt nok til at din bedrift når målene på det globale markedet? • Samfunnet kan spare 15 milliarder kroner årlig ved å effektivisere virksomheten ved sykehus, politidistrikter, universiteter og høyskoler, så hva tror du det vil gi din bedrift å effektivisere virksomheten? • Nå er det ikke lenger er tilstrekkelig å skape gode økonomiske resultater som leder for å beholde stillingen. Det handler i større grad om å inspirere og motivere og stimulere til vekst hos den enkelt ansatte. • Høyt indre inspirerte medarbeidere leverer bedre arbeidsprestasjoner enn de ytre inspirerte, det vil si motivert av lønn og prestisje. • Kreativ stimulanse og utvikling oppnåes ofte ved å jobbe i - og dele opplevelser som ett team, og dette fører igjen til større fleksibilitet og større ressursutnyttelse. • Kilder: Statistisk Sentralbyrå, forskning.no icmi.com

8 Fordelene for din organisasjon: SPESIAL TILBUD TIL BOKSEFORBUNDET`S MEDLEMMER Redusert pris på billettene Før 3990.- Nå 2020.- eks.mva Inspirasjonsdag utenom det vanlige - møt selveste Steffen Tangstad! Reserverte seter med navn for Norges Bokseforbunds sine medlemmer ved bestilling før 25. september 2010.

9 PRODUKTPORTEFØLJE • Hovedprodukt: - Inspirasjonsplattform med tredelte konferanser (oppfølging før, under og etter) • Tilleggsprodukter: - Inspirasjonsforum,nettverksmøter, sosiale medier, blogging - Visuelle forsterkere i form av bilder med mål/visjon/positive ord. - Videreformidling av aktuelle produkter (bøker, cd, dvd).


Laste ned ppt "Til alle medlemmer av Norges Bokse Forbund -Invitasjon & Spesial Tilbud-"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google