Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

KLEPPESTØ VEL Kleppe og Kleppestø Vel ble etablert på 1960-tallet .

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "KLEPPESTØ VEL Kleppe og Kleppestø Vel ble etablert på 1960-tallet ."— Utskrift av presentasjonen:

1 KLEPPESTØ VEL Kleppe og Kleppestø Vel ble etablert på 1960-tallet .
Sigfrid Larsen er den person som de fleste forbinder med Kleppestø Vel. Hun fikk Askøy kommunes Kulturpris i 1999 for sitt engasjement – beplantning i Kleppestø. Kleppestø Vel utgjør i dag en arbeidsgruppe/interimstyre som består av: Aase Hermansen Bård Espelid Jonas Christophersen Roald Øvrebø Svein Reidar Øvrebø - Jan Thorsen

2 Kleppestø Vel Kleppestø Vel er et tilbud til de som bor i ”Kleppestødalen” – fra Torvgarden og ned til Byfjorden og fra Stongafjellet i vest til tunnelen ved Askøy Energi.

3

4 Utviklingen av Kleppestø
Kommunesenter Komunikasjonsknutepunkt Servicesenter Handelssenter Bebyggelse. Utfylling i sjø uten prioriteringer og godkjente reguleringsplaner.

5 Hva kan Kleppestø Vel bidra med.
Fokus på godt bomiljø og utgjøre en trivselfaktor for beboerne. Konstruktiv dialog og samarbeid med kommunen. Påvirke politikerne til å prioritere og gjennomføre planer. Bidra til å åpne prosesser. Bidra til at fellesgoder og behov forvaltes på en demokratisk måte. Beboerne sine synspunkt og interesser kommer foran private utbyggeres interesser.

6 Hva trenger Kleppestø Vel.
Nye og engasjerte medlemmer som betaler en årlig kontigent på kr 200,-. Kartlegge fokusområder og etablere arbeidsgrupper. Kleppestø Vel kan bidra til at enkeltmennesker blir hørt!

7

8


Laste ned ppt "KLEPPESTØ VEL Kleppe og Kleppestø Vel ble etablert på 1960-tallet ."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google