Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

2004 Representert av: www.ABSOLUTTGolf.no. PÅ MED HANSKEN PIKER !!! Nytt golfprodukt for kvinner - klar til golfsesongen 2004 Så nådde dillen også greenen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "2004 Representert av: www.ABSOLUTTGolf.no. PÅ MED HANSKEN PIKER !!! Nytt golfprodukt for kvinner - klar til golfsesongen 2004 Så nådde dillen også greenen."— Utskrift av presentasjonen:

1 2004 Representert av: www.ABSOLUTTGolf.no

2 PÅ MED HANSKEN PIKER !!! Nytt golfprodukt for kvinner - klar til golfsesongen 2004 Så nådde dillen også greenen i Norge: - designer golfhansken til den kvinnelige golfspiller som ønsker å ta seg godt ut på golfbanen !

3 ”GloveIt” - som den amerikanske designer golfhanske heter, er en kjempesuksess i hjemlandet. Her har de kvinnelige golfspillerene ofte opp til 5 ulike designer hansker som de benytter alt etter hvilke klær de har på, om de er på driving range, i klubbhuset, på banen, til match etc..

4 ”GloveIt” finnes i 11 ulike designs, fra skotskrutet og tigerstripet til mer fargstrålende kunstferdig utgaver - det finnes et design for enhver smak og anledning. Hanskene leveres i eksklusiv matchende stoffpose, som beskytter hansken når den ikke er i bruk og gjør det enklere å finne i baggen.

5 ”GloveIt” er laget av 100% Cabretta skinn / lycra og •KAN VASKES I MASKINEN

6 ”Glove It” vil du ha til sesongstart …. derfor bestille den i dag i nettbutikken ! Kr. 199,- inkl. mva. Der er ingen grunn til å tro annet end også alle norske kvinnelige golfspillere vil synge ”I`m Glov’in it …” for det er jo bare sådan at man ”Gotta Glove It” når man først har forsøkt de.

7


Laste ned ppt "2004 Representert av: www.ABSOLUTTGolf.no. PÅ MED HANSKEN PIKER !!! Nytt golfprodukt for kvinner - klar til golfsesongen 2004 Så nådde dillen også greenen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google