Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dra nytte av kunnskapen som er nedarvet gjennom generasjoner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dra nytte av kunnskapen som er nedarvet gjennom generasjoner."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Dra nytte av kunnskapen som er nedarvet gjennom generasjoner.
Epoch Baby™ Dra nytte av kunnskapen som er nedarvet gjennom generasjoner.

3 Epoch Baby™ Epoch Baby™ er et resultat av gamle, utprøvde og tiltrodde botaniske tradisjoner som er gjort enda bedre i samarbeid med ledende etnobotanikere. Dr. Michael Balick, Ph.D. Dr. Paul Alan Cox, Ph.D.

4 Epoch Baby™ og hudpleie for babyen
“Epoch Baby™ fanger tidens etnobotaniske ånd og bruker den i personlige pleieprodukter til din baby. Urbefolkningene er så overbevist om sikkerheten ved og verdien av å bruke planter at de lenge har brukt disse ingrediensene til sine egne barn. Denne urgamle visdommen har gått i arv fra generasjon til generasjon, og i dag har vi utprøvde løsninger som dekker babyers vanligste hudpleiebehov.” Dr. Paul Alan Cox

5 Urgammel visdom for dagens fremtid
Epoch Baby™ Disse skånsomme produktene som bygger på erfaring, er gode hudpleieløsninger for babyen.

6 Epoch Baby™ Hibiscus Hair and Body Wash
Tilfører fuktighet, bevarer en sunn hodebunn og vasker skånsomt hud og hår. Mildt produkt som ikke svir i øynene og trygt kan brukes til babyen. Lindrende duft. Skummende produkt som lett pumpes ut med én hånd. 150 ml Kode:

7 Etnobotaniske ingredienser
Hibiskusblomster Brukes i Polynesia, det sørøstlige Asia og Sentral-Amerika for å tilføre fuktighet og bevare en sunn hodebunn. Urbefolkningen koker de knuste blomstene og bladene i vann for å fremstille et uttrekk som skånsomt vasker og beroliger babyens hud.

8 Slik bruker du produktet
Støtt babyens skuldre og nakke med den ene armen, slik at barnet sitter stødig. Bruk den andre hånden til å fordele ønsket mengde på babyens våte kropp og hår. Masser produktet forsiktig inn i hud og hår, og skyll grundig med vann.

9 Epoch Baby™ Ylang Ylang Massage Gel
Nyere forskning bekrefter den tradisjonelle troen på at massasje stimulerer babyens utvikling, oppmerksomhet og reaksjonsevne.

10 Epoch Baby™ Ylang Ylang Massage Gel
Denne massasjegeleen etterlater en lett, beroligende duft og gir en følelse av varme og velvære. Spesielt utviklet til babyens sarte hud. Trekker raskt inn i huden, slik at du kan massere babyen med myke, beroligende bevegelser. 125 ml Kode:

11 Etnobotaniske ingredienser
Ylang-Ylang Gir en følelse av varme og velvære og beroliger nervøse babyer. Også kjent som moso’oi. Mødre i Polynesia og Indo-Malaysia har lenge brukt ylang-ylang til forskjellige massasjeformål. Urbefolkninger mener planten beskytter mot barske værforhold.

12 Etnobotaniske ingredienser
Tiare Brukes av polynesiske healere til å berolige, tilføre fuktighet og beskytte og babyens sarte hud. Blomsten har naturlige antiseptiske egenskaper og gjør at huden kan holde på fuktighet i lang tid.

13 Slik bruker du produktet
Ha rikelig med gele på fingertuppene, og varm den opp ved å gni fingrene mot hverandre. Masser geleen inn i babyens hud med forsiktige sirkelbevegelser til den trekker helt inn i huden. Masser de enkelte muskelgruppene enkeltvis mens du jobber deg fra babyens tær og opp mot nakken.

14 Epoch Baby™ Babassu Liquid Powder
Lett krem som tørker til et silkemykt pudder, slik at babyen din unngår å puste inn pudderstøv. Holder babyen tørr og komfortabel på en sikker måte. Danner en barriere som beskytter huden mot irritasjon. Uparfymert. 100 ml Kode:

15 Etnobotaniske ingredienser
Babassupulver (orbignya phalerata) Pulveret er blitt brukt som stivelse i Sør-Amerika i hundrevis av år, og brukes i dag til å absorbere svette.

16 Etnobotaniske ingredienser
Borre og ringblomst Lindrer sensitiv og danner en barriere som beskytter mot hudirritasjon. Perfekt til bruk i bleieområdet.

17 Slik bruker du produktet
Påfør ønsket mengde av produktet på babyens hud. Masser Liquid Powder forsiktig inn i babyens hud. Kremen tørker til et silkeaktig pudder i løpet av få minutter. Vær ekstra nøye ved rynker og folder i huden og i bleieområdet. Du kan kle på babyen med det samme.

18 Epoch og Force for Good For hvert Epoch-produkt som selges, går 0,25 US-dollar til Nu Skins Force for Good Foundation™. Fondet brukes til miljøbevarende arbeid, humanitær hjelp og sykdomsbekjempelse hos småbarn.

19 Epoch Baby™ Gi babyen din verdens beste hudpleie med gamle,
utprøvde og tiltrodde botaniske tradisjoner.


Laste ned ppt "Dra nytte av kunnskapen som er nedarvet gjennom generasjoner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google