Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

April Kropp bevegelse og helse: Vi utfolder oss på tur, har røris og vi har samlinger med tema kroppen vår. Hva kan vi gjøre med kroppen; rulle, krype,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "April Kropp bevegelse og helse: Vi utfolder oss på tur, har røris og vi har samlinger med tema kroppen vår. Hva kan vi gjøre med kroppen; rulle, krype,"— Utskrift av presentasjonen:

1 April Kropp bevegelse og helse: Vi utfolder oss på tur, har røris og vi har samlinger med tema kroppen vår. Hva kan vi gjøre med kroppen; rulle, krype, hoppe, hinke, løpe, balansere m.m. Kor mange fingrer, hender, øyne m.m har vi? Vi har hinderløype der vi smaker, føler, lukter m.m.

2 ALLE KAN HJELPE LITT. Barna baka kake til kakekiosken, og måtte sjølvsagt smake litt  Fokus denne måneden; naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og blomster, og vi lager fugler og papir blomster. Barna har også sådd blomster, der vi vanner og følger med på spire prosessen. Vi undrer oss over hva skjer i naturen.

3 Vi går på tur og mater fuglene
Vi går på tur og mater fuglene. Vi får felles opplevelse og oppdager naturen. Vi treffer på stokkand, svane og måker. Barna fryder seg over fuglene som kommer og vil spise den biten som barna kaster. Vi ler og snakker sammen. Vi kikker etter flere vårtegn.

4 6 års klubben har hatt skrivedans og utforsket klokken, vekt og
måling.


Laste ned ppt "April Kropp bevegelse og helse: Vi utfolder oss på tur, har røris og vi har samlinger med tema kroppen vår. Hva kan vi gjøre med kroppen; rulle, krype,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google