Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Prosess – arbeidskrav 3.. •Siden vi skal lage et undervisningsopplegg basert på de erfaringene vi gjør oss, velger jeg å ha en prosess og et produkt som.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Prosess – arbeidskrav 3.. •Siden vi skal lage et undervisningsopplegg basert på de erfaringene vi gjør oss, velger jeg å ha en prosess og et produkt som."— Utskrift av presentasjonen:

1 Prosess – arbeidskrav 3.

2 •Siden vi skal lage et undervisningsopplegg basert på de erfaringene vi gjør oss, velger jeg å ha en prosess og et produkt som danner grunnlaget for nettopp dette. •Jeg er lærer i ungdomsskolen og velger belysning som tema. Velger å lage modell til hengelampe. (over salongbord, spisebord etc) •Det første jeg tenker, er å velge ut et antall bretteteknikker å jobbe videre med. De må ikke være for kompliserte, men ha flere valgmuligheter til hvordan de kan brukes og/eller settes sammen. Det utvalget jeg mener er aktuelle å bruke i en oppgave på ungdomstrinnet.

3 Ut fra disse velger jeg å ha videre utprøvinger på følgende: Nr. 1 har mange valgmuligheter og kan være et godt utgangspunkt for å jobbe i tekstil. Nr. 2 har annen form og kan være et godt utgangspunkt for å jobbe i tre. 1 2

4 Utprøvinger, nr 1

5

6 Liker denne utgaven, men synes den blir litt ”tam” og spinkel øverst og nederst i forhold til på midten. Ikke like store felt over og under midtfeltet.

7 Etter noen små justeringer på mønsteret, er det nå lik avstand over og under midtfeltet. Kombinasjon av to ulike mønstre. Litt ”topptung” Likt over og under + en fargetest….

8 Utprøvinger, nr 2:

9 Limt sammen til en skjerm + noen farge- og formtester….

10 Jeg liker denne utformingen best, da jeg synes den har flere muligheter enn den andre. Velger derfor å bruke denne videre i det som skal bli ferdig produkt. Fortsetter med utprøvinger…… Ett steg tilbake….

11 Beholder formen, men tester en litt annen bretteteknikk som festes utenpå..

12 Savner litt tyngde eller en kant øverst og nederst. Forsøker å modifisere mønsteret litt for å få til det….. Mønster med kant også oppe og nede…..

13 Utprøvinger i ulike papirkvaliteter…. Litt bulkete resultat… Dette ble for tykt – fikk ikke bøyd det til en pen form…..

14 For tynt – rev det i stykker ved bretting… Neste forsøk. Dette papiret har riktig vekt i forhold til størrelse. Har funnet ut at det er viktig for å få et godt resultat….

15 Resultat av siste forsøk. Ble veldig fornøyd med denne.

16 Ferdig produkt: Dette er en modell. Egentlig produkt er tenkt laget i tekstil, fortrinnsvis tynn, tovet merinoull i naturhvit. Målestokk på modellen er 1:5


Laste ned ppt "Prosess – arbeidskrav 3.. •Siden vi skal lage et undervisningsopplegg basert på de erfaringene vi gjør oss, velger jeg å ha en prosess og et produkt som."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google