Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Eks på Nipple Profile AF Nipple AR Nipple

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Eks på Nipple Profile AF Nipple AR Nipple"— Utskrift av presentasjonen:

1 Eks på Nipple Profile AF Nipple AR Nipple
Bilde viser nipler. Nipler er produksjonsrør deler med profiler som gjør det mulig å plassere utstyr i brønnen og på den måten sikre riktig posisjonering av dette utstyret.

2 Bilde viser en produksjonsbrønn med to sidelommer
Bilde viser en produksjonsbrønn med to sidelommer. Den nederste sidelommen benyttes her til gassinjeksjon (gassløft)

3 Bilde viser en sidelomme ”Baker”
Bilde viser en sidelomme ”Baker”. Vi kan se det perforerte område der ventilen ventilen skal stå.

4 Samme sidelomme ”Baker”. Med snitt og mål

5 Gas Lift Valves BCO-1.5 Gas Lift Valve Gassløft ventil. Ventilen plasseres i sidelommen. Dette gjøres på wireline ved hjelp av et ”kick over tool”. Hensikten med ventilen er å tillate gass med et gitt trykk å strømme fra anulus og inn i produksjonsrøret.

6 Kjemikalie injeksjonsventil
BCI-1.5 Chemical Injection Valve Valve Kjemikalie injeksjons ventil. Ventilen plasseres i sidelommen. Dette gjøres på wireline ved hjelp av et ”kick over tool”. Hensikten med ventilen er å kunne injesere kjemikalier nede i brønnen. Dette kan da gjøres gjennom rør i anulus ned til sidelommen og gjennom kjemikaljeinjeksjonsventilen og inn i produksjonsrøret.

7 Dummy Valves Dummy ventilen plasseres i sidelommen. Dette gjøres på wireline ved hjelp av et ”kick over tool”. Dummy ventilen plasseres i en sidelomme som ikke er i bruk. Den vil da tette sidelommens perforeringer. BDY-1.5 Dummy Valve

8 Wireline verktøy for gassløftventiler
Kickover Tool Kickover tool Verktøy som brukes for å plassere en ventil i sidelommen. Kickovertoolet kjøres i brønnen ved hjelp av wireline og et ”running tool” når en ventil skal settes og et pulling tool når en ventil skal trekkes ut. JC Running Tool SB / JDC Pulling Tool


Laste ned ppt "Eks på Nipple Profile AF Nipple AR Nipple"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google