Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Eks på Nipple Profile AF Nipple AR Nipple Bilde viser nipler. Nipler er produksjonsrør deler med profiler som gjør det mulig å plassere utstyr i brønnen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Eks på Nipple Profile AF Nipple AR Nipple Bilde viser nipler. Nipler er produksjonsrør deler med profiler som gjør det mulig å plassere utstyr i brønnen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Eks på Nipple Profile AF Nipple AR Nipple Bilde viser nipler. Nipler er produksjonsrør deler med profiler som gjør det mulig å plassere utstyr i brønnen og på den måten sikre riktig posisjonering av dette utstyret.

2 Bilde viser en produksjonsbrønn med to sidelommer. Den nederste sidelommen benyttes her til gassinjeksjon (gassløft)

3 Bilde viser en sidelomme ”Baker”. Vi kan se det perforerte område der ventilen ventilen skal stå.

4 Samme sidelomme ”Baker”. Med snitt og mål

5 Gas Lift Valves BCO-1.5 Gas Lift Valve Gassløft ventil. Ventilen plasseres i sidelommen. Dette gjøres på wireline ved hjelp av et ”kick over tool”. Hensikten med ventilen er å tillate gass med et gitt trykk å strømme fra anulus og inn i produksjonsrøret.

6 Kjemikalie injeksjonsventil BCI-1.5 Chemical Injection Valve Valve Kjemikalie injeksjons ventil. Ventilen plasseres i sidelommen. Dette gjøres på wireline ved hjelp av et ”kick over tool”. Hensikten med ventilen er å kunne injesere kjemikalier nede i brønnen. Dette kan da gjøres gjennom rør i anulus ned til sidelommen og gjennom kjemikaljeinjeksjonsventilen og inn i produksjonsrøret.

7 Dummy Valves BDY-1.5 Dummy Valve Dummy ventilen plasseres i sidelommen. Dette gjøres på wireline ved hjelp av et ”kick over tool”. Dummy ventilen plasseres i en sidelomme som ikke er i bruk. Den vil da tette sidelommens perforeringer.

8 Kickover Tool SB / JDC Pulling Tool JC Running Tool Wireline verktøy for gassløftventiler Kickover tool Verktøy som brukes for å plassere en ventil i sidelommen. Kickovertoolet kjøres i brønnen ved hjelp av wireline og et ”running tool” når en ventil skal settes og et pulling tool når en ventil skal trekkes ut.


Laste ned ppt "Eks på Nipple Profile AF Nipple AR Nipple Bilde viser nipler. Nipler er produksjonsrør deler med profiler som gjør det mulig å plassere utstyr i brønnen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google