Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lamper og emballasje, fra flate til form Innpakking og presentasjon av objekter og lys IndustridesignRetaildesign Produktdesign.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lamper og emballasje, fra flate til form Innpakking og presentasjon av objekter og lys IndustridesignRetaildesign Produktdesign."— Utskrift av presentasjonen:

1 Lamper og emballasje, fra flate til form Innpakking og presentasjon av objekter og lys IndustridesignRetaildesign Produktdesign

2 Le Klint – en lek med papir Peder Vilhelmsen Jensen –Klint (1953 – 1913) Dansk arkitekt, Ingeniør og kunsthåndverker. Lagde i 1901 en enkel rustikk lampe til seg selv, ønsket en enkel plissert lampeskjerm i papir, men da han ikke fant noen i butikken bestemte han seg for å lage den selv.

3

4

5 Poul Henningsen PH - lampen Dansk arkitekt (1894 – 1967) Designer den klassiske PH Lampen i 1924, hvor han løser problemet med blendingen fra lyspæren med deler som bryter opp lyset og fordeler det horisontalt og vertikalt i rommet. PH - 5 Konglen

6

7

8 Hvor mange negativer er det som ligger og slenger? Løsning?

9 Droog design, Nederland

10 Emballasje ”For mange tror jeg dette vil være noe ordentlig plunder altså!” eldre dame (86 mens hun strever med emballasjen Design for alle, et prosjekt fra Norsk designråd med fokus på bruk av emballasje av brukere med spesielle hensyn

11 Funn, design for alle ” Jeg pleier å prøve å åpne dem i butikken, hvis jeg ikke tror jeg får det til, henger jeg den pent på plass igjen” Revmatiker 43 = noen ganger måtte brukt saks, kniv, varmt vann og klut for å få opp disse?

12

13

14

15 Mindre søppel mer snop!

16

17

18

19

20

21

22 Tetra - Pak Tetra Pak lanserte i 1952 sin emballasje som var bygd opp rundt et tetraedron prinsipp.


Laste ned ppt "Lamper og emballasje, fra flate til form Innpakking og presentasjon av objekter og lys IndustridesignRetaildesign Produktdesign."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google