Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

- hele Norges studentportal !

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "- hele Norges studentportal !"— Utskrift av presentasjonen:

1 - hele Norges studentportal !
PRESENTASJON Nye StudentTorget.no - hele Norges studentportal !

2 En del av Nye StudentTorget
Nye StudentTorget lanserer i løpet av våren, sommeren og høsten 2005 en omfattende satsing på å bygge en komplett norsk studentportal som vil inneholde hele spekteret av tjenester relevante for studenter. Portalen vil inneholde tjenester knyttet til skole, utdanning, studentliv og karrierestart. StudentTorget er den mest omfattende nettsatsningen som er gjort ovenfor studenter i Norge, og utvikles i samarbeid med solide partnere. StudentTorget har vært på nett siden ’99 og har i dag ca månedlige brukersesjoner, dvs. noen hundre tusen sidevisninger per måned. Vi starter med en god brukermasse, mye erfaring og kjennskap og innsikt i student Norge.

3 Hva er planene våre? Lanseringen av Nye StudentTorget, KarriereStart og StudentKatalogen skjedde i juni og ble lansert på nett samtidig. Videre vil både den tekniske og innholdsmessige utviklingen fortsette i juli og august. I august vil vi lansere flere nye tjenester (StudentGuiden, Hybelformidling, Skolebøker, Utdanning og StudentFlørt). Dette er både tjenester utviklet selv, og tjenester vi lanserer i samarbeid med andre nisjeaktører på nett. Markedsføringen vil for noen deler av portalen pågå i hele sommer. Det er høsten som er den store kampanjeperioden, og det er da den store lanseringen vil skje. Vi opplever meget positiv tilbakemelding fra studentorganisasjonene, og er nå i meget god dialog for å sikre samarbeidsavtaler. Avtalene vil gi oss muligheten til en god og effektiv distribusjon og markedsføring. Vi vil også markedsføre oss sammen med utvalgte samarbeidsbedrifter hvor vi planlegger å arrangere forskjellige events.

4 Profilering i studentenes ”gule sider”
StudentKatalogen er ”studentenes gule sider” hvor vi presenterer alt av studenttilbud, studentrabatter og studentfordeler som bedrifter tilbyr spesielt til studentene. Satsningen er den største i Norge noensinne for å bygge en komplett markedsplass hvor bedrifter møter studenter, og hvor studenttilbud, studentrabatter og studentfordeler presenteres. StudentKatalogen inneholder informasjon om alt fra tannleger, optikere, treningstilbud, reiser, bokhandlere, telefoni til tilbud på abonnementer av aviser og magasiner. StudentKatalogen er delt opp i byer og kategorier. Hver enkelt bedrift blir listet opp i relevante kategorier, samt at de får en egen presentasjonsside hvor de mer detaljert kan markedsføre sin bedrift. Presentasjonssiden kan til en hver tid endres. Hvordan bedrifter velger å profilere seg ut mot studenter varierer. Det varierer fra å ha en fast rabatt, tidsbestemte tilbud, studentpakker, til salgskvelder for studenter. StudentKatalogen distribueres både på nett, og i en lokal katalogversjon i de største byene i Norge.

5 Profilering i studentenes ”gule sider”
Prisoversikt for eksponering i Studentkatalogen, gjelder for en by Studenttorget tilbyr 3 forskjellige samarbeidsavtaler avhengig av hvor mye deres bedrift ønsker å eksponere seg. Felles for alle avtalene er at tilbudene inkluderer oppføring både i papirutgaven som kommer ved skolestart og nettkatalogen som ligger permanent på våre sider. Partnerkontrakt (989 kr pr.måned): Papirutgaven: En halv side til fri bruk. Muligheter for bilde og logo i tillegg til tekst. Nettkatalogen: Partnere vil være listet først i sin bransje. Videre vil de få sin egen presentasjonside til fri bruk. Her vil det være anledning til å legge ut bilder og logo, i tillegg til ubegrenset tekst innenfor rimelighetens grenser. Partnere vil få oppføring i alle relevante bransjer. Proffkontrakt (489 pr.måned): Papirutgaven: En kvart side med fri bruk av tekst og logo. Nettkatalogen: Proffbedrifter vil være listet før standardbedrifter i sin bransje. Videre vil de få sin egen presentasjonside til fri bruk med den begrensningen at de maksimalt kan legge ut to bilder for å profilere sin bedrift. Proffbedrifter har mulighet til oppføring i 3 relevante bransjer

6 Profilering i studentenes ”gule sider”
Standardkontrakt (289 pr.måned) Papirutgaven: En setning med det konkrete tilbudet bedriften har til studenter. Nettkatalogen: Standardbedrifter vil få oppføring innenfor den mest relevante bransjen. Videre vil de få sin egen presentasjonside med de begrensningene at de ikke kan legge ut bilder og at de maksimalt kan skrive 150 ord om sin egen bedrift. For bedrifter som har mer enn et utsalgslokale pr. by eller har utsalgssteder i flere byer finner vi en samlet løsning for hele bedriften med utgangspunkt i de rammene som er beskrevet over. Pris for landsdekkende partner: per måned Pris for landsdekkende proff: per måned Pris for landsdekkende standard: per måned (prisene gjelder oppføring i alle de lokale nett- og papirkatalogene) Vi tilbyr også hovedsamarbeidspartner til 4000 kroner per måned. Dette inkluderer i tillegg til partnerpakken også banner på StudentKatalogen.no, format 180x100, 50/50 eksponering. Banneren vises på alle StudentKatalogens sider.

7 Profilering i studentenes ”gule sider”
Eksempel på profilering i papirutgaven: Partner ½ side annonse Proff ¼ side annonse Standard 1/8 side annonse

8 Studentenes startside for karriere
Karrierestart er en side for studenter og nyutdannede på bachelornivå og oppover innen merkantile og tekniske fagfelt som økonomi, markedsføring, IT, ingeniørfagene, juss, statsvitenskap o.l. Her finner studentene en komplett oversikt over heltids- og deltidsstillingene der bedriftene ser spesielt etter studenter og nyutdannede. Studentene kan også søke seg frem til bedriftene som tar i mot åpne søknader, finne faktainformasjon om bedriftene, om bransjene og annen info relevant for førstegangssøkeren. Eksempel på bedrifter som benytter karrierestart.no er Orkla, Shell, Cap Gemini, PriceWaterhouseCoopers og Accenture.

9 Studentenes utelivsguide
StudentGuiden er en oversikt der vi presenterer alle studentrelaterte arrangementer. Dette kan være konserter, studentfester, et utested som har studentkveld, volleyballturnering og lignende. Hensikten er å skape en komplett oversikt, slik at studentene vil få dekket alle sine informasjonsbehov på ett sted. Uteliv er en stor del av en students hverdag, og vi innser viktigheten av å til en hver tid være oppdatert på uteliv og arrangementer. Hver enkelt studentby vil ha sin egen redaktør. Redaktøren vil få ansvar for å til enhver tid holde seg oppdatert, samt å skrive reportasjer. For oss er det viktig å holde siden levende, slik at vi sikrer at studentene bruker StudentGuiden aktivt. StudentGuiden vil bli lansert i august.

10 Profileringsmuligheter StudentTorget.no
Vi tilbyr følgende profileringsmuligheter på StudentTorget.no: Oppføring i StudentKatalogen Hovedsamarbeidspartner StudentKatalogen, inkluderer poster på StudentKatalogen.no Banner- og posterreklame på StudentTorget.no Banner- og posterreklame på StudentGuiden.no Rullerende banner- og posterreklame på alle StudentTorgets sider. Ekstra profilering på KarriereStart.no

11 Banner- og postermuligheter
Megabanner, topp 768 x 150, 16 øre per sidevisning Poster høyre side 180x150, 8 øre per sidevisning

12 Banner- og postermuligheter
Megaboard midten 468 x 400, 16 øre per sidevisning Poster, høyreside180 x 300, 10 øre per sidevisning

13 Banner- og postermuligheter
Poster, høyre side 180 x 100, 4 øre per sidevisning, 5 plasser Banner, midten 468 x 68, 6 øre per sidevisning

14 Se gjerne nærmere på våre tjenester
Ønsker man å se nærmere på våre tjenester, kan man gå inn på StudentTorget.no. StudentTorget vil fungere som en paraplyportal, samt at KarriereStart og StudentKatalogen i tillegg har egne domener. StudentGuiden vil også ved lansering ha domenet StudentGuiden.no.

15 Kontaktinformasjon Ønskes mer informasjon om de forskjellige forretningsområder, kan dette fås ved å kontakte din kontaktperson hos Nye StudentTorget. Din kontaktperson hos StudentTorget.no er: Navn: Thomas Lillehagen Løvold Telefon: E-post:


Laste ned ppt "- hele Norges studentportal !"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google