Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Rammeverk for CCD-anbud Utkast 1 Jan Ole Similä. Om CCD (concurrent design) r-forskning/forskargrupper/DCCD/

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Rammeverk for CCD-anbud Utkast 1 Jan Ole Similä. Om CCD (concurrent design) r-forskning/forskargrupper/DCCD/"— Utskrift av presentasjonen:

1 Rammeverk for CCD-anbud Utkast 1 Jan Ole Similä

2 Om CCD (concurrent design) www.ccd.hist.no http://www.miun.se/sv/Forskning/Va r-forskning/forskargrupper/DCCD/

3 Bestiller • Utgangspunktet for utforming av rammeverket for en CCD-prosess knyttet til anskaffelser, er allerede eksisterende prosessbeskrivelser i virksomheten, slik det fremgår på de neste tre plansjene. Utfordringen er at vi justerer litt på virksomhetenes systematikk, og ’tvinger’ ulike eksperter til å jobbe sammen i de ulike sesjonene, slik det fremgår av sesjonsplanen. • Det som er gjort så langt, er at det er utarbeidet et CCD-rammeverk som leder frem til utarbeidelsen av et konkurransegrunnlag. Det som kanskje burde vært vurdert, var å utarbeide et tilsvarende rammeverk knyttet til prosessen med bearbeiding av innkomne tilbud, da man også her er avhengig av at ulike eksperter gjennomgår og kontrollregner (kvalitetssikrer) de ulike tilbudene. • Oppgavene til de ulike ekspertgruppene, slik det fremstilles i fire plansjer, er ikke en endelig oppstilling, snarere et forslag til ulike oppgaver i ulike faser. Her vil det være nødvendig å gjøre tilpasninger til enkeltvirksomheters behov.

4 Planlegging

5 Konkurransegjennomføring

6 Kontraktsoppfølging og terminering

7 Overordnet prosessbeskrivelse

8 Sesjonsplan - anskaffelse

9 Oppgaver - økonomi

10 Oppgaver - produksjon

11 Oppgaver - juridisk

12 Oppgaver - bruker

13 Leverandør • Utgangspunktet for utforming av rammeverket for en CCD-prosess knyttet til håndtering av forespørsler om å levere tilbud, er allerede eksisterende prosessbeskrivelser i virksomheten, slik det fremgår på de neste to plansjene. Utfordringen er at vi justerer litt på virksomhetenes systematikk, og ’tvinger’ ulike eksperter til å jobbe sammen i de ulike sesjonene, slik det fremgår av sesjonsplanen. • Det som er gjort så langt, er at det er utarbeidet et CCD-rammeverk som leder frem til utarbeidelsen av et tilbudsdokument. • Oppgavene til de ulike ekspertgruppene, slik det fremstilles i fire plansjer, er ikke en endelig oppstilling, snarere et forslag til ulike oppgaver i ulike faser. Her vil det være nødvendig å gjøre tilpasninger til enkeltvirksomheters behov.

14 Evaluering av forespørsel om tilbud

15 Produksjon/leveranse

16 Overordnet prosessbeskrivelse - tilbud

17 Sesjonsplan - tilbud

18 Oppgaver - økonomi

19 Oppgaver - produksjon

20 Oppgaver - juridisk

21 Oppgaver - service • Ikke klart ennå


Laste ned ppt "Rammeverk for CCD-anbud Utkast 1 Jan Ole Similä. Om CCD (concurrent design) r-forskning/forskargrupper/DCCD/"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google