Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Healing On The Streets – Oslo * Vitnesbyrd fra HOTS * Vineyard`s historie og arv * Hva betyr det for oss i dag? Match Learning Community København Nov.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Healing On The Streets – Oslo * Vitnesbyrd fra HOTS * Vineyard`s historie og arv * Hva betyr det for oss i dag? Match Learning Community København Nov."— Utskrift av presentasjonen:

1 Healing On The Streets – Oslo * Vitnesbyrd fra HOTS * Vineyard`s historie og arv * Hva betyr det for oss i dag? Match Learning Community København Nov 2012

2 JOHN WIMBER: ”The meat is in the street!”

3 JOHN WIMBER ON MATTHEW 1:1-8: 1. Kristne har blitt kalt til å helbrede de syke på samme måte som de er kalt til å evangelisere 2. Ikke er helbredelse bare en normal del av kirkelivet, kristne er autorisert til å helbrede og til å kaste ut demoner

4 JOHN WIMBER: "Even though the twelve were given the authority and power of the Kingdom of God, they still had to exercise it. Power comes as we exercise what God has given.."

5 Viktige prioriterte fokus i Vineyardbevegelsen: 1. Guds ord er klar på at kraftevangelisering er sentralt i misjonsbefalingen. (Matt 9:35-10:1 +7. Mark 16:15-17) 2. Vi har en unik arv og historie, som hjelper oss i ”naturlig – overnaturlig” dimensjonen - Guds rike teologi, verdier, erfaring og modellering, utrustning av de hellige, fleksible / dynamisk strukturer 3. Vi gir ikke opp, holder ut og tar RISIKOER!

6 Bibelen gir oss tydelig oppdraget om å gå ut og legge hendene på de syke etc (Mark 16). Vineyard bevegelsen har en sterk og tydelig Guds rike teologi, hvor vi proklamerer og demonstrerer. 1. Er det samspill mellom «proklamasjon» og «demonstrasjon» i vår sammenheng i VN i dag? 2. Har ”de hellige” en ryggmargrefleks i fht å tilby forbønn for syke? - Dersom ikke, hva er grunnen? 3. Er vi i ferd med eller har vi bygd oss en annen type kultur enn Guds rike kultur?

7 Det store spørsmålet: Hvordan gjør vi disipler, (i et postmoderne samfunn), etter at de har erfart Guds overnaturlige kraft og kjærlighet?


Laste ned ppt "Healing On The Streets – Oslo * Vitnesbyrd fra HOTS * Vineyard`s historie og arv * Hva betyr det for oss i dag? Match Learning Community København Nov."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google