Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Et varig minne veier ikke så mye.. Melodi: Morgan Kane. Gamle venner hadde vinket et farvel Siste fest med gjengen sent en lørdags kveld. Valgets Kvaal.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Et varig minne veier ikke så mye.. Melodi: Morgan Kane. Gamle venner hadde vinket et farvel Siste fest med gjengen sent en lørdags kveld. Valgets Kvaal."— Utskrift av presentasjonen:

1 Et varig minne veier ikke så mye.

2

3 Melodi: Morgan Kane. Gamle venner hadde vinket et farvel Siste fest med gjengen sent en lørdags kveld. Valgets Kvaal - du ville bli en ingeniø-ør. 3 års studium og gamle venner ”blør” Ref:AFI – for 3 års tid. Kom til AFI med mot – som optimist Første dag med info og leveringsfrist. Plan for fag og pensum, lån og nøkkelko-ort, skjemaveldet og et kaos - kjempestort. Ref:AFI og oppstartstid. ”Kyllinger” i AU1 på denne tid Trygg og kjærlig ungdomstid var nå forbi Kasta ut i en student sin virklighe-et, hybel, studier og Blå Rock - ja du vet Ref: Ja, AU1 på AFI Vidar, Nina og Jon Sveinung de sto på Noe andre ville vente til de så om et studium i ingeniørtekni-ikk dekket målet for en ungdoms framtidsblikk Ref: Inga fri - på AFI Men fra Lenvik ankom Magnus etter hvert og var sikker på at valget - det var rett. Stig og Tormod hadde sans for mattefa-ag. Torry stilte opp med fagbrev - sertifikat Ref: Riktig sti - på AFI Og Jan Åge likte LabVIEW sitt program Espen roet ned med ”fototelegram”. Tommy, Jon og Kristian - de kom til slu-utt Ville være med på avslutningssalutt. Ref: Søkte hi - på AFI

4 Faglig lærdom har vært viktig å få med: Elektron i fart gir L di/dt Regteknikk kan også gjøres litt diskre-e Athmel Micro programmert i språket C. Ref: L di - på AFI Åran gikk og noen sluttet andre kom, og tilslutt var dere 12 studenter som i går var opp i prosjekt og ”leami-ikk”. Klar for arbeidsliv, mer lærdom og teknikk. Ref: Arbeidsliv - ei AFI Kjære deg student i AU3 i vår, vi vil takke deg for mange gode år. Du skal innerst i vårt hjerte rammes i-inn - en student som varer evig i vårt sinn. Ref: Autoteam – på AFI Og i kveld så skal vi ta et tungt farvel Klassevenner, studietid er nå på hell ”Klassens frukt er moden - ingen skjemte bæ-ær. Sammen sto vi fram som verdens beste hær”. Ref:Oppbruddtid – på AFI. Når vi nå er samlet her på denne dag En salutt for AU3 vi tar i lag Kjære venner takk for vennskap og humø-ør Lykken blinker på din sti som aldri før. Ref:Lykken smiler - på din vei. AU3 - skål for deg. HiTø, AFI den 10.06.05 Lykke til videre! Alf Petter, Yngve, Dag Håkon og Leif


Laste ned ppt "Et varig minne veier ikke så mye.. Melodi: Morgan Kane. Gamle venner hadde vinket et farvel Siste fest med gjengen sent en lørdags kveld. Valgets Kvaal."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google