Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Www.skovly.no/service Topsweep 55 fra Viking Cimex 1 Brukerhåndbok.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Www.skovly.no/service Topsweep 55 fra Viking Cimex 1 Brukerhåndbok."— Utskrift av presentasjonen:

1 www.skovly.no/service Topsweep 55 fra Viking Cimex 1 Brukerhåndbok

2 www.skovly.no/service Topsweep 55 fra Viking Cimex 2 Generell informasjon: Takk for at du valgte en av våre effektive og vedlikeholdsvennlige feiesystemer. Denne maskinen er spesielt designet for jevne, harde gulv. Takket være de flate, runde børstene, vil alt rask og søppel, for eksempel røykpakker, papir, jord, sand, pinner og vått løv bli plukket opp av maskinen. Langs kantene vil Top Swep bli ledsaget av de liggende retningshjulene. Sammensetting: Fjern håndtaksdelene (7.02 + 7.04) fra esken, og koble det u-formede håndtaket (7.04) sammen med de to rette sidestykkene (7.02) på hver side. Juster stopp-fjæren (7.01) til ønsket arbeidshøyde. Fikser det monterte håndtaket på selve maskinens kropp med de to skruene/knottene (1.02) på hver side av maskinens front. Nå kan du feie med normal ganghastighet. De runde børstene feier da i fronten av maskinen. Justering: Justeringsknotten (1.01) for justering av de runde børstene sitter på midten av maskinens frontparti. Nivå1-2: for nye børster, alle harde, jevne gulv (asfalt, betong, fliser etc.) Nvå 3-4: nye børster, for vått løv, sand og ujevne overflater. Nivå 5-8: eldre børster, for justering etter slitasje på børstene. Vi anbefaler å justere kun ett nivå av gangen. Ikke la børstene ligge med for stort trykk mot bakken, da dette vil føre til unødig slitasje på børstene og nedsette deres levetid. Mens du feier, kan du justere kapasiteten på rask-beholderen ved å løfte maskinen lett i fronten slik at rasket flytter seg bakover i beholderen. Når man skal feie fint støv/sand, kan det hende at en smal stripe med sand eller støv blir liggende igjen i midten av feiemaskinens arbeidsbredde. Hvis så inntreffer, fei dette opp på utsiden av kostene sammen med neste seksjon som skal feies. På denne måten vi overflaten som skal feies bli rengjort jevnt og nøye. Tømming av rask-beholderen: Len håndtaket fremover og trekk beholderhåndtaket (6.05) oppover, løft opp beholderen og tøm rasket i nærmeste søppelkasse/konteiner. For å sette på beholderen igjen, len håndtaket forover og fest beholderen til front partiet ved hjelp av beholderhåndtaket.

3 www.skovly.no/service Topsweep 55 fra Viking Cimex 3 Vedlikehold: Du har valgt et mer eller mindre vedlikeholdsfritt produkt! De runde børstene, kan i likhet med drivverket, vaskes med vann. Du kan utføre det meste av nødvendige servicetiltak på egen hånd. Tråder og andre gjenstander som har festet seg i børstene fjernes for hånd. Drivakselen trenger ikke smøring da den er behandlet med et silikonpreparat. Å bytte børstehjulene (4): Sett justeringsknotten til børstene på nivå 8. Dra hardt i hjulet (4) og fjern det fra sin posisjon sammen med skaftet det sitter på. Sett inn det ny hjulet med skaftet opp til stopp-punktet og aktiviser det med et lite dytt. NB: Legg merke til, og følg merkingen på hjulene R- for høyre og L for venstre da dette angir hvilken rotering hjulene har. Å bytte børstene(2): Fjern først børstehjulene som beskrevet ovenfor. Dra deretter ut børstene sammen med skiver og hylse. NB: På innsiden av frontpartiet og på børstehjulene finnes merking for høyre (r) og venstre (l). Samme merking finner du på innsiden av børstene. Pass på at disse merkingen stemmer overens når du setter sammen maskinen igjen. Sammensettingen følger motsatt fremgangsmåte som beskrevet over. Vanlige problemstillinger: Maskinen går ujevnt og børstene stopper: Koplings-mekanismen (3.11) på børstefestet (3) er kraft-overfører. For å forbedre effektiviteten og forlenge levetiden kan dette renses fra tid til annen. Fjern børstefestet som beskrevet ovenfor og vask det (ikke bruk oljebestandige midler), sjekk samtidig at posisjonen av skivene er korrekt. Maskinen går tungt: 1.Sjekk trykkjusteringen mot bakken og juster om nødvendig. 2.Vask og rengjør maskinen, fjern fremmedlegemer og smør drivdelene med spesialmiddelet fra Haaga. 3.Forsikre deg om at børster og børstehjul er satt på korrekt i forhold til høyre og venstre-tilpassing. Oppbevaring: For å spare plass kan du henge opp feiemaskinen i håndtaket, med oversiden inn mot en vegg/konteiner( som vist på bildet til høyre).

4 www.skovly.no/service Topsweep 55 fra Viking Cimex 4 Deleliste: Deler fåes ved henvendelse til din Viking Cimex forhandler

5 www.skovly.no/service Topsweep 55 fra Viking Cimex 5 VIKING CIMEX - GARANTIBEVIS Prof. Birkelands vei 24 A N-1081 OSLO tlf. + 47 22 79 35 35 fax. + 47 22 79 35 40 viking.cimex@skovly.no erklærer herved at din Topsweep 55 er produsert i henhold til gjeldende norm- og kvalitetskrav. med følgende garantier: 4 år for roterende børster (fiber) 2 år for øvrige deler Produksjonsland: TysklandAnsvarlig importør: Ved eventuelle reklamasjonskrav forutsettes fremleggelse av original faktura fra din forhandler.


Laste ned ppt "Www.skovly.no/service Topsweep 55 fra Viking Cimex 1 Brukerhåndbok."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google