Laste ned presentasjonen
1
Aktivitetsskolen Ammerud periodeplan oktober - desember 2012 Mat og helse
Aktivitet/Info Tema/Innhold Mål Oktober Uke 41 Matkurs for 3. trinn. Gr. 1 Varmmat til alle fredag: Vi lager stekt egg med poteter --- Lapsskaus Vi går igjennom reglene på kjøkkenet Vi lærer hvordan komfyren fungerer Begrep Vi snakker om hygiene Uke 42 Matkurs for 3. trinn. Gr. 2 Kjøttkaker med stekte poteter Uke 43 Vi lager pitapizza Tomatsuppe med makaroni - Vi repeterer reglene på kjøkkenet - Vi lærer mål og vekt Uke 44 Fiskepinner med potetmos November Uke 45 Vi lager ostesmørbrød Ris med grønnsaker Vi repeterer mål og vekt Vi snakker om sunn kost
2
Uke Aktivitet/Info Tema/ Innhold Mål November Uke 46 Uke 47 Uke 48
Matkurs for 3. trinn. Gr. 2 Varmmat til alle fredag: Vi lager ostesmørbrød --- Pasta med tomatsaus Vi repeterer mål og vekt Vi snakker om sunn kost Uke 47 Matkurs for 3. trinn. Gr. 1 Vi lager taco Fiskekaker med potetmos Vi repeterer sunn kost Vi lærer flere begreper Uke 48 Lapsskaus Desember Uke 49 Vi lager pepperkaker Tomatsuppe med makaroni Vi snakker om juletradisjoner Uke 50 Kjøttkaker med stekte poteter Uke 51 Matkurset tar ferie til over jul. Vi starter opp i uke 2. God jul! Risgrøt
3
Aktivitetsskolen Ammerud – Aktivitetsplan våren 2013 – Mat og helse
Uke Aktivitet/Info Tema/ Innhold Mål Januar Uke 1 Varmmat for alle: Fredag Pasta med makaroni Uke 2 Matkurs for 3. trinn. Gr. 1 Vi lager mexikansk gryte. --- Fiskepinner med potetmos. Elevene lærer å følge oppskrifter. Uke 3 Matkurs for 3. trinn. Gr. 2 Varmmat til alle: Fredag Tomatsuppe med makaroni og brød Uke 4 Vi lager hamburger. Ris med grønnsaker Elevene lærer å lage hjemmelagede hamburgere. Vi bruker vekt. Uke 5 Lapskaus Februar Uke 6 Matkurs for 3. trinn. Gr. 1 Vi lager pytt i panne. Fiskekaker med potetmos Elevene repeterer regler på skolekjøkkenet. Uke 7 Vi lager pytt i panne
4
Uke Aktivitet/Info Tema/Innhold Mål Februar Uke 8 Uke 9 Uke 10 Mars
Vinterferie (eget program) Egen matpakke Uke 9 Matkurs for 3. trinn. Gr. 1 Varmmat til alle: Fredag Vi steker pølser med potetmos. --- Fiskepinner med potetmos Vi repeterer begreper. Uke 10 Matkurs for 3. trinn. Gr. 2 Varmmat for alle: Fredag Pølse med potetmos Mars Uke 11 Varmmat for alle: Fredag Vi steker laks og poteter Ris med grønnsaker Vi repeterer god hygiene. Uke 12 Tomatsuppe med makaroni og brød Uke 13 Påskeferie (eget program) Egen mat og drikke Uke 14 Matkurs for 3. trinn. Mandag 2. påskedag (fri) Fiskekaker med potetmos
5
Uke Aktivitet/info Tema/ Innhold Mål April Uke 15 Uke 16 Uke 17
Matkurs for 3. trinn. Gr. 1 Vi lager kyllingvinger med salat og ris. Vi snakker om skikk og bruk (gode bordvaner) Uke 16 Matkurs for 3. trinn. Gr. 2 Varmmat for alle: Fredag --- Grilling ute Vi snakker om skikk og bruk (gode bordvaner) Uke 17 Matkurs for 3. trinn. Gr. 1 Vi lager muffins Pølse med mos Vi repeterer mål og vekt. April/mai Uke 18 Tomatsuppe med makaroni og brød Mai Uke 19 (inneklemt dag – egen matpakke) Uke 20 (17. mai) Fri Uke 21 Fiskepinner med potetmos
6
Vi ønsker alle elever og foresatte en god og varm sommer!
Uke Aktivitet/info Tema/ Innhold Mål Mai Uke 22 Varmmat for alle: Fredag Lapskaus Mai/juni Uke 23 Fiskekaker med mos Juni Uke 24 Ris med grønnsaker Uke 25 Foreldrekaffe: Torsdag 20. juni – kl (salg av pølser, kaker, kaffe og saft m.m.) Utstillinger, underholdning og julekaker med saft/kaffe. --- Grilling ute Uke 26, 31, 32 og 33 Sommerklubb (eget program) (egen matpakke) Vi ønsker alle elever og foresatte en god og varm sommer!
Liknende presentasjoner
© 2023 SlidePlayer.no Inc.
All rights reserved.