Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tyfonen Haiyan som rammet det sentrale Filippinene den 8. november var en megakatastrofe.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tyfonen Haiyan som rammet det sentrale Filippinene den 8. november var en megakatastrofe."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Tyfonen Haiyan som rammet det sentrale Filippinene den 8. november var en megakatastrofe.

3 14,4 millioner mennesker er rammet på ulikt vis * 1, 1 mill ødelagte hus * 5500+ døde 1757 savnet (Tall fra OCHA - 29.11) www.adranorge.no www.donasjoner.no/adra Foto: ADH/Z anettini

4 Konto: 3000.30.31035 www.adranorge.no Konto: 3000.30.31035 www.donasjoner.no/adra ADRA var raske med å starte distribusjon av rent vann, mat, sanitærutstyr og beskyttelse

5 Ekstreme ødeleggelser

6

7 Vannvogner kjører ut med vann til avsidesliggende steder - her på øya Panay

8 Samarbeid med Canadian Air Force for å komme seg ut til småøyer slik at folk på øyene også kan få hjelp

9 Snakke med folk, høre deres historie. De fattigste er hardest rammet.

10

11 ADRAs fokus i nødhjelpens første fase har vært mat og rent drikkevann, hygiene og husly. * Faren for vannbårne sykdommer som diaré og tyfoid øker når vannkilder skades.

12 Vannkvalitet sikres

13

14

15 Opprydningen på Filippinene er i full gang og nødhjelpen vil gå inn i nye faser hvor fokus vil være bl.a. gjenoppbygging og inntektsgivende arbeid. Skolene, som har vært brukt til evakueringssentre, må starte opp igjen – og folk som har bodd der, må få hjelp til midlertidig bosted. Mange fiskere langs kysten har også mistet båtene, fiskegarnene – og livsgrunnlaget. ADRAs hjelpearbeid vil fortsette i lang tid fremover. Mer info om det videre arbeidet vil komme!

16 Takk til alle i Norge som bidrar til at vi kan hjelpe det hardt rammede folket på Filippinene. Takk for alle kollektene som er blitt samlet inn ekstra i menighetene! Takk for alle som har gitt! Dette bildet er fra forrige sabbat på Karl Johan i Oslo hvor Filippinere i Betel menighet samlet inn kr 13 000 i løpet av en kort ettermiddagsstund. Denne gruppen har inspirert hele ADRA-nettverket!

17 Takk for at du bryr deg - takk for din omtanke

18 Takk!

19


Laste ned ppt "Tyfonen Haiyan som rammet det sentrale Filippinene den 8. november var en megakatastrofe."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google