Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Deltakere (fra venstre mot høyre): Fidel, Onkel V, Gorgeous Geir, Muhambo V, Olé og Hjarrando Tidsrom:26.-29. mai.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Deltakere (fra venstre mot høyre): Fidel, Onkel V, Gorgeous Geir, Muhambo V, Olé og Hjarrando Tidsrom:26.-29. mai."— Utskrift av presentasjonen:

1 Deltakere (fra venstre mot høyre): Fidel, Onkel V, Gorgeous Geir, Muhambo V, Olé og Hjarrando Tidsrom:26.-29. mai

2 LØRDAG: Vel inne i transitområdet kunne Douglas Travels ønske velkommen med øl, reinsdyr og limericks til hver enkelt deltaker. For en innflytter i øst, var avbrekk på våren et definitivt must. Vi forventet en Rambo, men fikk næger’n Muhambo. Det var i hvert fall en trøst Fra Lofterød like ved vann. Nå en kosmetikkens mann. Fjærball ble mosa, hans egne er gammelrosa. Men heterofil, det er han. Med kjerring og IT på sjøen, middelaldrende, men ikke løen. Leken som Grappa, trusetre ble rappa. I baren er han forrest i køen. Hans navn er Onkel V. I baren han finnes et sted. Brun pub og strip, gjerne litt VIP. På morgenkvisten han henger med Fra ranchen på Rove, ei tid til at sove. Proffer han søker, spillfuglen i to’ern han pøker. Forelskelse han raskt kan love

3 KRAKOWOSWIECIM De nye må vises konseptet i detalj…....men det viktigste er å ha kontroll på varene.

4 Etter fuktig flytur med spørrebok, antioksidanter og c- vitaminer landet vi trygt på Katowice Airport. Pjolter sto klar med skiltet ’Douglas Travels’. Dermed kunne vi relativt raskt ramle inn en Lincoln Limo. BLYSTAD, EAT MY SHORTS!

5 AV HENSYN TIL VENNER OG FAMILIE HAR DENNE SIDEN MÅTTET FJERNES FRA PRESENTASJONEN

6 Hotellet antas å ha hatt en formidabel standard som vel kun eldstemann fikk se mer enn 8 timer. Fra hotellet laget vi kjapt en base i gågaten med høy temperatur og høy stemning. Overlappende bestillinger sørget i hvert fall for animerte samtaler

7 Mens trioen søkte lettkledd revy, dro reiselederen og Muhambo rundt etter børst i åpne omgivelser. Man ble raskt gode venner med lokal- befolkningen og alle hjerter gledet seg.

8 SØNDAG: Etter stekt egg, klinisk renset for tilbehør, var vi klare for å rette snuta mot Oświęcim (Auschwitz). Hundrevis av nordmenn hadde trykket seg ned- over fra Hokk- sund og Hønefoss i buss med evinnelig masing om å ikke drikke vannet i springen. Fly, Limo og taxi er definitivt å foretrekke. Oświęcim

9 Estructura del Diablo Heinrich Luitpold Himmler. Reichsführer SS og ansvarlig for opprettelse og drifting av konsentrasjonsleire som Dachau og dødsleire som Auschwitz-Birkenau. (Nr. 2 etter Hitler) Otto Adolf Eichmann. Sjef for identifisering og transportering av folk til konsentrasjons- og dødsleirene etter oppstart av ”the final solution” i 1942. Han nektet å stoppe når Himmler i 1945 beordret stans. Dr. Josef Mengele. Dødsengelen i Auschwitz som ville bevise at enkelte sykdommer hang sammen med raseunderlegenhet. Forsket blant annet på Owitz- familien Rudolf Höss Sjef for Auschwitz- Birkenau 1940-43. Strømlinjeformet massedrap som grunnlag for den ”endelige løsning” Reinhard Heydrich Ko- ordinator for ”løsningen” på det jødiske spørsmål.

10 Første stopp var Birkenau, den virkelige dødsleiren. Over en million ble gasset i hjel med Zyklon-B på dette anlegget. Brakke-anlegget, det beryktede jernbanesporet og de nedbrente restene etter SS var spesielt å se. Det var dermed dempet stemning i taxi frem til stopp 2, Auschwitz I.

11 Det ironiske skiltet ”Arbeit macht frei” ledet oss inn i Auschwitz komplekset som nå fungerer som museum. Gassdrapene ble i 1942 flyttet til Birkenau, 60 tusen rakk likevel å miste livet i gasskammeret bak Andrus. Hele komplekset må sies å være veldig spesielt å ha besøkt og anbefales som reisemål for kommende generasjoner.

12

13 Da vi hadde fått det hele litt på avstand kunne vi snu humøret i positiv retning. Dette skiltet kunne dermed ikke tolkes annerledes enn fare for ass- grabbing Ikke langt unna fant vi et kommersialisert mat og drikke kompleks som kunne vise til 20 billiardbord, øl og pizza til folket samt munnspill- utsalg

14 Etter en halvtime var maten klar og stemningen steg til uante høyder. Sjelden har vel noen hatt det så morsomt akkurat der. Olemann fremførte en 5 minutters lyrisk improvisert godbitt helt oppe på bamsehylla. Det hele sårt og melankolsk akkompagnert av Gorgeous Geir på munnspill. Avslutningen var klassisk – Bikkja spiste katta. Faen, det var katta jeg var glad i. Bluesen og de politisk ukorrekte samtalene fortsatte i bilen samt på et stopp ved en gul kirke (se forside). Det er vanskelige å rekapitulere, men hovedtemaet kretset rund import av husdyr. Se neste side

15 Muhambo IV var en spenstig orangutang fra Sumatra som spredte mye glede. Det var likevel aldri tvil om at han følte seg mest hjemme med herr Kristiansen. Muhambo startet en stolt rekke av arbeidsomme og flittige Muhamboer som visste hvem som var sjef. Muhambo II var en vilter kar som best likte å leke med andre dyr. Okser har som kjent horn som han smertelig raskt skulle få erfare. Fargen var dog upåklagelig Sjimpanser var highly recommended, men Muhambo IIIs eget ønske om klore seg ned til en lysere farge endte i en stygg drukningsulykke. Det ble dermed kun en sesong på denne kjernekaren. Muhambo V har vist seg å være den skarpeste i serien tross en dyster og mørk farge. Vi håper han likevel vil slippe ut av buret når herskapet igjen skal ut på nye eventyr.

16

17 IMPOSSIBLE! YOU READ INTERNET WRONG. COME WITH ME, PLEASE! Denne park-ringen rundt hovedtorget med tilhørende ringvei er identisk uavhengig av kompassnål. Når da også nøkler passer i alle ringveiens dører, lå det i kortene at vi ville få et mannefall første natt. H X

18 Don Facundi Bacardi er en kjær venn når det skumrer. Despoten hadde også dukket opp. Olé slå an tonen med litt leken blues

19 Alltid artig med lokale ablegøyer. Man koser seg med å synge gamle sanger om igjen. Skal vel ikke se bort i fra at det kom en og annen god historie også.

20 I et forsøk på å finne bestilt restaurant, hyret vi inn et to- spann. Fidel som alltid en mester i slavisk kontakt

21 Hukommelsen svikter litt men det anes muligheten for at Mr. Ed dukket opp i munter sang og musikk: A horse is a horse Of course, of course And no one can talk to a horse of course That is of course unless the horse Is the famous Mister Ed…….. …. A horse is a horse Of course, of course And this one will talk 'till his voice is hoarse You never heard of a talking horse? Well listen to this: "I am Mister ED!” Vi ankom til slutt restauranten Pod Aniolami og fikk raskt plass for oss selv.

22 Da Næger’n ikke følte det var nok med 7 retter inkl. lammelår smalt vi inn en villsvin- stek som rett nr.x Vinene flommet – den ene bedre enn den andre til det formelig boblet ut av nese og ører på de fleste… Nede til høyre sees Road Patrol officer Billy-Bob Jackson fra Huntsville, Alabama.

23 Øvrig 5-er bande lot seg inspirere av lokale talenters opptredener. Gourgeous Geir sees her i enhånds-kjempe og som alltid ulastelig antrukket. Etter en del Jokke-sanger på antakelig smertelig høyt lydnivå, kom middags- hvilen som ei kula. Taxi tok oss så på sightseeing der reiselederen fulgte taxien tilbake til det man trodde var hotellet.

24 MANDAG: Reiselederen hadde selv ikke med massiv hjelp fra lokal kjøtthandler og smooth operator klart å få opp låsen der man trodde man bodde. Vår ”hyggelige” resepsjonist på hoved-torvet hadde heldigvis et 6-mannsrom ledig noen timer. Olé fant også et sted på ringveien der nøkkelen passet men ikke kunne vris. Han valgte dog et av de kjære park-anleggene. Etter ublidt møte med smijernspute, ”beboere” og ordensmakt, kunne blomster- handleren få fatt i Andrus og Hjarrando på Torvet. Blomster-Ole måtte dog veksles inn i Fidel på rommet da det tek på å være en fullblods frilufts- mann. 3-spannet bestilte dermed 3- retters før klokken hadde slått 3 x 3. 1. Egg ’n bacon 2. BBQ-ribs 3. Irish Coffee

25 Livene til ”The City planner from Hell” og hans onde låsesmed hang i en tynn tråd. Det gode humøret kunne likevel ikke stanses. Vi fikk t.o.m. sett Maria kirken. Men da vi hadde vært i både Køben og London, ble køen inn for lang.

26 Vi fant raskt et hyggelig sted midt på torvet der Olé også kunne delta. Da Onkel V har fysikk som en gresk gud og moralsk standard som Karol Wojtyla, klarte ikke de katolske småpikene å holde blikket unna. We found love, So don't hide it Life is a rollercoaster, Just gotta ride it

27 Vannland ble oppdaget. Bassengpolitiet ønsket merkelig nok ikke å utnytte muligheten til å få de fantastiske 4 til å underholde i bassenget. Vi måtte dermed tanke opp på utsiden og vurdere neste skritt. Det vitnes om disko m.m., men detaljer på øvrige nattlige aktiviteter er uklare. Togreturen til Katowice ble tøff for enkelte, men man kunne likevel raskt enes om en strålende tur til Polen. Burger på hotellet og vips var Olé og Fidel byttet ut med GG og Muhambo. Etter et drinkeleringsrace på torget med lokale gateartister på ”bamsehylla”, måtte Hjarrando si takk for seg. Andrus kunne dog ta på seg rollen som den barmhjertige Samaritan. Reiselederen ble lekende lett byttet mot Fidel.


Laste ned ppt "Deltakere (fra venstre mot høyre): Fidel, Onkel V, Gorgeous Geir, Muhambo V, Olé og Hjarrando Tidsrom:26.-29. mai."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google