Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Det kan bli muligheter til å oppleve havrafting…..

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Det kan bli muligheter til å oppleve havrafting….."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Det kan bli muligheter til å oppleve havrafting…..
Hva vil dere få oppleve? Et energi-kick av dimensjoner Det unike med Molde og Romsdal Et godt faglig program Nettverksbygging Sosialt Det kan bli muligheter til å oppleve havrafting…..

3 Hvorfor ikke kombinere NK med andre opplevelser i regionen?
Fantastiske Atlanterhavsveien er vel verdt en tur! Kjør innom Trollveggen på turen! Er du glad i å fiske ? Fotograf: Øivind Leren

4 Her er noen av foredragsholderne våre :

5 Fernando Sanchez-Arias JCI president 2004
Fernando er hovedmannen bak JCI LEAD, lederutviklingsprogrammet i JCI. Han er også arkitekten bak ”The Hand”, eller ”the five roles of a JCI Leader. Fernando er fra Venezuela, og er en fantastisk taler og motivator! Han vil være i Molde både under LEAD og NK.

6 Bjørn Ringom JCI-senator #39101
Bjørn er en internasjonalt anerkjent forfatter og foredragsholder. Møt mannen bak bl.a. “Mindmapping”, Coachingskolen og Ringom- instituttet!

7 Karsten Isachsen Karsten Isachsen har 30 års fartstid som prest i Den norske kirke, men siden 1985 har han hovedsaklig arbeidet som forfatter og foreleser i egen regi. Han har nå passert 3000 seminarer / forestillinger i kulturhus, i teatre, i kirker, i offentlig regi og i næringslivssammenheng. Karstens filosofi er at humor åpner mer enn latter-døren: Den som får mennesker til å le, får også mennesker til å lytte! Hans foredrag handler på ulikt vis alltid om å øke alminnelige menneskers livsglede og arbeidsglede.

8 Søren Ellegaard Søren er medlem i JCI Odense, og er kjent som en meget dyktig og inspirerende foredragsholder. Han har holdt kurs på NK flere ganger tidligere, seinest i Sandnes ifjor. Han eier og driver TRAIN! Company, et dansk konsulent-firma stiftet i De jobber med dansk og internasjonalt næringsliv, både innenfor virksomhets- og personalutvikling. TRAIN! legger vekt på utvikling, moderne teknikker og modeller, men også på forretnings- og bransjekjennskap, kultur, verdier og personlighet ”hos de mennesker som lever for å gjøre en forskjell”. Målet er å flytte potensialet i mennesker, å oppnå resultater med dem. Søren har et nytt, spennende konsept på gang, som han gjerne vil dele med oss!

9 ”Han så på livet slik som en liten gutt ser på et tog som suser forbi – med åpen munn, stakkåndet, glad, forundret, og litt forvirret.” (John Steinbeck) ”Ikke la livet suse forbi - delta i det! Start ved å melde deg på NK2005” (JCI Molde) ”Det sies at visdommen kommer med alderen, men jeg har også sett eksempler på at alderen har kommet helt alene.” (Johannes Møllehave) ”Utvid din visdom på NK2005!” (JCI Molde) Humor og visdom…. "Syng - som om ingen hører deg. Dans - som om ingen ser deg. Arbeid - som om du ikke behøver pengene. Elsk – som om du aldri har blitt såret. Lev - som om jorden er himmelen”(hustavle fra India) ”Meld - deg på NK2005” (JCI Molde) ”Jeg har fotografisk hukommelse, men jeg mangler film.” (eldre herre) ”NK2005 vil bli en opplevelse du seint vil glemme. Husk film!” (JCI Molde) ”Jeg begynner å bli gammel. På min siste fødselsdag kostet lysene mer enn kaken.” (Bob Hope på sin 100-årsdag) ”Lev livet og meld deg på NK2005 nå mens du er ung! Sove kan du gjøre når du blir gammel!” (JCI Molde)

10 Å oppleve NK i denne vakre byen koster bare kr 2. 200,- (kr 2
Å oppleve NK i denne vakre byen koster bare kr 2.200,- (kr 2.600,- i enkeltrom) Meld deg på og bestill billetter til reisa NÅ! Kontakt oss - det er fortsatt mulig å få avtalegiro! Vår adresse er og vår hjemmeside finner du på Fra utsiktspunktet Varden kan du se 222 fjelltopper! Fotograf: Øivind Leren

11 Her har du en gylden ekstra-mulighet:
Hvorfor ikke oppleve 4 magiske dager i Molde?

12 JCI’s glimrende lederakademi LEAD arrangeres i Molde
onsdag 28. til fredag 30. september “Hovedtrener” er Fernando Sanchez-Arias, og han har med seg Marianne Nordli, en av våre dyktigste trenere. Invitasjon med mer informasjon kommer…. Følg med på hjemmesiden:

13 Velkommen til fra 28. til 30. september 2005

14 Velkommen til fra 30. september til 2. oktober 2005


Laste ned ppt "Det kan bli muligheter til å oppleve havrafting….."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google