Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Erstatning for ActiveX?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Erstatning for ActiveX?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Erstatning for ActiveX?
Status Java Applet Erstatning for ActiveX?

2 Java i dataverden Som kjent fått store problemer pga. sikkerhetshull
Ble helt blokkert av Safari (Apple), men det er nå åpnet igjen Google Chrome har varslet at de går bort fra Java innen utgangen av 2014…

3 Java i TQM Enterprise Er til testing hos utvalgte kunder nå, primært hos brukerutvalget. Konklusjon hittil: Fungerer fint for dem som går direkte på internett Fungerer fint for noen med Citrix Fungerer ikke enda for andre med Citrix Ser ut som om det stopper på rettigheter til dokumentområde på lokal pc-> dette jobbes det med nå.

4 Java i TQM Enterprise? Vurderer andre funksjoner til dokumenthåndtering i TQM Enterprise i forbindelse med ny plattform Inntil videre tester vi videre på Java, og har fortsatt ActiveX.

5

6 Endringsønsker Har gjennomført en omfattende rydding i endringsønsker.
Arkivert med hard hånd det som er fra før 2012 Vurderer og sorterer fortløpende ønsker fra > Settes på neste versjon Settes på vent til en kommende versjon Arkiveres, med tilbakemelding til kunden

7 Framtidige endringsønsker
Produktsjef og Task- /Project Manager har jevnlige vurderingsmøter. Tilbakemelding til kunde om forventet gjennomføring eller ikke. Ved behov, konferering med referansegruppe.

8 JA til endringsønsker!! Endringsønsker er et bevis på engasjerte kunder. TQM Partner vil ha engasjerte kunder. «Sammen blir vi bedre» (Sitat: Knut Morten, Colorline)

9 Ny hostingleverandør Vurderte en annen leverandør
Vurderte nåværende leverandør. Valgte å fortsette med Net Client pga.: Utvidet support tid hos den 24/7 Utvidet varsling/kontroll mulighet Bedret fysisk lokasjon Siste års tiltak har ført til tilfredsstillende oppetid.

10

11 Endringsønsker i .net (14.1)
Administrasjon: Bedre brukeradministrasjon Knytte prosjekt til sted Overføring av ansvar tar med alle moduler. Vurderer også midlertidig og delvis overføring av ansvar. Mulighet for å sette bruker inaktiv selv om hendelser fortsatt er åpne (tiltak er utført av brukeren) Inaktivere steder Mulighet for velg alle ved flytting av hendelser og dokumenter Fler enn 15 visninger per side

12 Endringsønsker i .net (14.1)
Publisering: Dynamisk og forbedret topptekst Knytte kommentar til godkjenner når et dok. sendes til godkjenning. Publisering av dokumenter direkte på hovedprosess Ved inaktivering av dok., settes det automatisk til ikke godkjent og loggføres i saksgang. Ved inaktivering av områder, så inaktiveres alt nedstrøms også dokumenter. Fjerner inaktive dokumenter fra ulest liste i admin Epostvarsel på revisjonsdato

13 Endringsønsker i .net (14.1)
Hendelser: Beslutningsstøtte: Velge flere typer hendelser som utvalg i venstremenyen Sortering på status i venstremenyen Bedre utskriftsmulighetene fra grafikken Prøver å unngå scrolling i grafikk-vinduer ved f.eks. å snu grafene vertikalt. Ansvarlig og stedsadministrator kan endre KPI’er for sine områder. KPI’ene blir også språkstyrt.

14 Endringsønsker i .net (14.1)
Kunne legge en risikovurdering som vedlegg til en hendelse. Epostvarsling til grupper ved KPI’er To nye knapper i tillegg til «Tilbake til søk» når man er inne i en hendelse; «Neste hendelse» og «Forrige hendelse» Inkludere vedleggs liste i utskriftsversjon, og dersom dette er bilder skal disse vises.

15 Feilretting og endringer i gammel løsning
Kritiske feil rettes Sterke ønsker vurderes MEN pga. kapasitet prøver vi å være svært nøkterne med å endre…


Laste ned ppt "Erstatning for ActiveX?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google