Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Norsk familieselskap ved familien Kilde

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Norsk familieselskap ved familien Kilde"— Utskrift av presentasjonen:

1 Norsk familieselskap ved familien Kilde

2 Å feire 50 år som 40-åring - er det mulig?
Brith og Håvard Kilde startet i 1967 symaskinforretning i "Vingården" i Gjøvik. Gjennom de 20 første årene utviklet dette seg til å bli etter hvert tilnærmet den eneste symaskinbutikken i byen. De etterfølgende årene betydde mange ulike endringer så vel innen produktspekter, organisasjonsform og lokalisering. Dette skjedde samtidig som familiens sønner Svein Erik og Bjørn Ingar aktivt ble med i den daglige drift. Fra 1992 ble familien også eier av det ledende leverandør-firmaet for symaskinmerket de gjennom alle år hadde solgt. Dette er grunnen til 50-års feiringen, da dette firma ble etablert i 1957. Postboks Gjøvik Tel: Faks:

3 Å feire 50 år som 40-åring - er det mulig?
Ytterligere et symaskinmerke ble en del av firmaet sitt produktspekter og flytting til Hunnsvn. 4 ble gjennomført. SØMSENTERET AS i dag har Hunnsvn. 4 som adresse både for butikken fra 1967 og importfirmaet fra 1957. Gledelig å kunne feire disse begivenheter i nye lokaliteter som det dominerende firma i sitt slag i Gjøvik, hvis vi ikke skal si hele landet, gjennom ytterligere 3 egne butikker og nesten 100 forhandlere rundt omkring i Norge. Alt i alt er vi 30 ansatte i jubileumsåret. Postboks Gjøvik Tel: Faks:

4 GJØVIK HOVEDKONTOR Sentralverksted 94 FORHANDLERE OVER HELE LANDET
BUTIKKER: GJØVIK TRONDHEIM OSLO LIER/DRAMMEN 94 FORHANDLERE OVER HELE LANDET Postboks Gjøvik Tel: Faks:

5 Sveitsisk familieselskap ved familien Ueltschi
Verdens eldste og største Postboks Gjøvik Tel: Faks:

6 Importør og distributør i Norge av
symaskiner Postboks Gjøvik Tel: Faks:

7 Etter vellykkede Sømkonkurranser før jul i 2004, 2005 og 2006, gjentar vi suksessen og inviterer hermed all ungdom mellom 12 og 18 år til å bli med på årets konkurranse! Sett i gang! Tegn og sy, - og kanskje du stikker av med hovedpremien! Fra du melder deg på konkurransen og til innleveringen av det ferdige plagget får du 30 % på alle varer (ikke symaskiner, - men der har vi mange gode tilbud!) i en av våre butikker. Kategorier blir som følger; en for selskapsantrekk og en for kostyme. I tillegg har vi innført to aldersgrupper, en for ungdom mellom 12 og 15 år, og en for ungdom mellom 16 og 18 år. Postboks Gjøvik Tel: Faks:

8 SØM OG DESIGN-KONKURRANSE 2007
Ønsker du å delta i vår Søm og Design-konkurranse? Besøk vår hjemmeside og finn informasjon. Vi har vært så heldige at vi har fått de tre finalistene i Designerspirene til å være dommere i årets konkurranse. Tina Iselin Daniel Postboks Gjøvik Tel: Faks:

9 Gratulerer, Daniel! Det har vært en lang og hard prosess. Tretten talentfulle og ivrige norske designerspirer har kjempet med nebb, klør, nål og saks i konkurransen om å bli det neste store navnet innen klesdesign i Norge. Til slutt sto det en vinner igjen. Stilsikre Daniel har imponert alle, og har nå alle muligheter til å få en knallstart på karrieren. Postboks Gjøvik Tel: Faks:

10 KURS FOR KUNDER KURS I TRONDHEIM 18. og 20. september kl Lær å sy klær etter enkelt mønster. Du får låne symaskin hos oss. Kurset blir holdt i våre butikklokaler. (Olav Trygvassonsgt. 24 Postboks Gjøvik Tel: Faks:

11 KURS FOR KUNDER KURS I TRONDHEIM 25. og 27. september kl Kreativt kurs, søm av vesker. Du får låne symaskin hos oss. Kurset blir holdt i våre butikklokaler. (Olav Trygvassonsgt. 24 Postboks Gjøvik Tel: Faks:

12 ER DET INGEN FORHANDLERE AV
VI ØNSKER Å VÆRE REPRESENTERT OVER HELE NORGE. ER DET INGEN FORHANDLERE AV OG DER DU BOR? TA KONTAKT MED OSS DERSOM DU TROR DET KAN PASSE FOR DIN VIRKSOMHET. Postboks Gjøvik Tel: Faks:

13 Filtings-utstyr Gled deg over mulighetene til kreativ utfoldelse som filting kan utgjøre. Aldri tidligere har filting vært så enkelt som nå med BERNINA sitt utstyr som lekende lett monteres på din BERNINA symaskin. Dekor på klær, puter, vesker, postkort og fotoalbum utføres på en, to, tre. Dine egne filtingsutsmykninger gjør gjenstanden til bare din – ingen har maken. Postboks Gjøvik Tel: Faks:

14 BSR Frihånds-quilting med BSR
BERNINA sting regulator kan sy rettsøm eller sikksakk: begge sømmene kan syes med BERNINA artista modellene 630, 640 og 730 og aurora 440QE. BSR foten reagerer på stoffets bevegelser, og kontrollerer slik motorhastigheten. Den forhåndsinnstilte stinglengden beholdes, uavhengig av stoffets bevegelse. Postboks Gjøvik Tel: Faks:

15 Broder-kalkulasjonsprogramvaren for nøyaktig beregning av antall rapporter - Rette-, ovale-, runde- og hjørneformede motiver lagret på en USB- minnebrikke - Alle motivene kan skrives ut i farger som et eksemplar å forhåndsvise Noen av motivene gjør krav på all broderi-areal i en Mega-Hoop BERNINA sin nye broder-programvare V5.0 kan åpnes direkte fra broderkalkulatoren Multimedia-opplærings CD med idekatalog kan vises som film Utførlig bruksanvisning følger med i tekst Broderi-settet kan kjøpes med eller uten broder-rammen Mega-Hoop. BEREGN BRODERIENE OMSORGSFULLT OG NØYAKTIG – BRODÉR Med brodér-kalkulasjonsprogrammet er det enkelt å finne fram til korrekt rapport-antall og plasssering av motivene på dine arbeider. Slik blir bord-produktet skapt på en lekende lett måte. Kalkulasjonen viser umiddelbart antall motiver og hvor/hvordan disse plasseres på arbeidet. Broder-kalkulasjonsprogrammet tar seg av alle former for arbeidsoppgaver, rette, runde, ovale og hjørner, hvor disse blir plassert korrekt fra utvalget av hjørne-motiver. Vil du vite mer? Spør oss Postboks Gjøvik Tel: Faks:

16 NYE BRODERIER OG UTSTYR
Vi har lagt ut på nettet nye broderi- kolleksjoner i forbindelse med BERNINA sitt 75 års jubileum; Classic Swiss og Baltimore Elegance. Har du behov for et tomt lagringskort til din symaskin, har BERNINA det Postboks Gjøvik Tel: Faks:

17 Se flere bernette-modeller på www.somsenteret.no
symaskinmodeller Bernette 92e er en nyhet som gir brukeren et vell av funksjoner til en god pris. Her får du 150 sømmer, inkludert alfabet med store/små bokstaver og spesialtegn. Du har 10 direktevalg-taster, velg ved å angi nummer eller ved å bla med piltaster opp eller ned. Maskinen har blant annet; start/stopp tast, forhåndsprogrammerbar nålstopp oppe/nede-funksjon, speilvending og forstørring, brukervennlig minne-funksjon som gjør det enkelt å redigere sømmer, animert hjelpe-funksjon som er unik for denne prisklassen. Se flere bernette-modeller på Postboks Gjøvik Tel: Faks:

18 Se flere activa-modeller på www.somsenteret.no
symaskinmodeller activa 220 For den som vil lykkes straks uten alt for mange forberedelser. Bare skru på maskinen. Alle nødvendige funksjoner er på plass ved et enkelt taste-trykk og modell activa 220 er det riktige valg. Seriens rimeligste modell har i tillegg til alle vanlige funksjoner en rekke tilleggsfunksjoner som gjør syingen lekende lett! Som 50 sømmer, 2 knapphull, 5 føtter (snap-on), friarmbrett. Som tilleggsutstyr kan denne modell også utstyres med kneløfter FHS. Se flere activa-modeller på Postboks Gjøvik Tel: Faks:

19 Se flere aurora-modeller på www.somsenteret.no
symaskinmodeller aurora 440 QE  Å utvikle et lappearbeide med uttallige detaljer nøyaktig satt sammen med jevn stofftransport, er en stor utfordring som krever lang trening - eller en ny aurora 440 QE. Med denne gjennomprøvde symaskin fra BERNINA blir alt så meget enklere og ikke minst kvalitetsmessig korrekt. Som den første maskin på markedet er modellen utstyrt med automatisk frihåndsquiltesøm (BSR = BERNINA sting-regulator). Modellene har 180 ulike sømvalg, med nyttesømmer og 3 forskjellige knapphull. Du har lagringsmulighet for dine egne favorittsømmer eller motivkombinasjoner, 90 - kan på en enkel måte lagres for senere bruk, - når som helst. Se flere aurora-modeller på Postboks Gjøvik Tel: Faks:

20 Se flere artista-modeller på www.somsenteret.no
symaskinmodeller artista 730 De som stiller store krav til kreativ utfoldelse: Søm? Quilting? Brodering? Denne er det beste av det beste. Artista 730 har alt du kan forestille deg av egenskaper som hjelper deg til å forvandle dine drømmer til vellykkede sømarbeider du blir stolt av. Artista 730 er symaskinen for oppgaver i alle kategorier av sying, brodering og quilting for den som kjenner kravene og stiller dem. Sammen med broderi-modulen  er symaskinen uten PC-tilkopling et komplett verktøy alene for brodering. I forbindelse med sying og quilting sørger den patenterte BERNINA STING REGULATOR (BSR) automatisk for nøyaktig like sting og dermed en ekstra-fortjeneste i den kreative utfoldelsen.  Se flere artista-modeller på Postboks Gjøvik Tel: Faks:

21 Se flere inspiration-modeller på www.somsenteret.no
symaskinmodeller De vanligste brukssømmer; rettsøm, sikksakk, knapphull, elastiske sømmer osv. Sensasjonelt; INSPIRATION fra SINGER tilbyr som eneste symaskin i verden:     - garantert korrekt træmåte     - eneste symaskin som sikrer korrekt spoling og innsetting av spole     - som har et lys som alltid vil lyse     - dette har potensielle kunder over hele verden bedt om i en omfattende markedsundersøkelse i 2005. Se flere inspiration-modeller på Postboks Gjøvik Tel: Faks:

22 Se flere cosmo-modeller på www.somsenteret.no
symaskinmodeller SINGER cosmo sømvalg, 6 knapphull, senkbar transportør, speilvending, tvilling-nål begrensning, nålstopp oppe/nede, 6 direktevalg-taster, LED display, 6 ekstra direktevalgtaster Se flere cosmo-modeller på Postboks Gjøvik Tel: Faks:

23 Se flere quantum-modeller på www.somsenteret.no
symaskinmodeller Singer quantum sømmer inkl. 4 automatiske knapphull og 1 alfabet, 24 nålposisjoner, senkbar transportør, stingbredde opp til 7 mm, display, diode-lys, nålstopp oppe/nede-tast, innebygd nålitræder m.m. Se flere quantum-modeller på Postboks Gjøvik Tel: Faks:

24 SINGER 8280 Friarmsymaskin med 7 nyttesømmer og
symaskinmodeller En verden av nyskapende produkter siden SINGER gir deg uante kreative muligheter til en pris du ikke trodde var mulig! SINGER 8280 Friarmsymaskin med 7 nyttesømmer og 4 trinns automatisk knapphull. Sensasjonelt pristilbud! Veil. tilbudspris Kr ,-                                       Bestill maskinen på Postboks Gjøvik Tel: Faks:

25 Når fargegjengivelse er viktig – velger du Mettler Poly Sheen Multi ®
Mettler Poly Sheen Multi – den riktige tråd for broderi- og quiltearbeid Se fargekart på Postboks Gjøvik Tel: Faks:

26 Se og bestill Paper Pieces på www.somsenteret.no
Paper Piecing er en gammel quiltemetode som fremdeles brukes idag. Dette er ferdig kuttede papirbiter i forskjellige former og størrelser. Man tråkler stoffet til disse papirbitene og syr flotte blokker i ønskede former. Når man har sydd, fjerner man papiret igjen og kan bruke det på nytt senere. Med hver pakke Paper Pieces følger en trinn-for-trinn beskrivelse for søm, noe som gjør denne teknikken velegnet for nybegynnere så vel som erfarne quiltere. Se og bestill Paper Pieces på Postboks Gjøvik Tel: Faks:


Laste ned ppt "Norsk familieselskap ved familien Kilde"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google