Laste ned presentasjonen
Presentasjon lastes. Vennligst vent
PublisertHildur Lindberg Endret for 9 år siden
1
Jens Østli Bakgrunn LOINS er akseptabel ”butikk”, mens restfilet har primær anvendelse i fryst blokk. Kan hele eller deler av restfileten ”løftes” for å gi et bedre økonomisk bidrag?
2
Jens Østli Restfileten kan deles inn i: - Bits, dvs avskjær som resultat av vektgradert loinsbit - Ulike typer filetbiter, dvs fra loins og bakover unntatt hale og buk - Buk og hale som er relativt tynne biter
3
Jens Østli BITS (beinfri tjukkfiskbiter) Definerte størrelser i blandinger med grønnsaker, fersk og fryst Marinerte biter Til sous-vide produkter (suppe, pateer)
4
Jens Østli Filetbit Fast vekt (eks 100g) i lufttett pose, fersk Del av ferdigrett Marinert, fryst og tint (tinefersk)
5
Jens Østli Hale og buk Sous-vide, del av ferdigrett Marinert
6
Jens Østli Markedsvalg? Hjemmemarkedet Italia/Spania Russland Andre
7
Jens Østli •IDÉ •RAFFINERING –Styrke/svakheter –Markedsvalg •KONSEPTUTVIKLING •TEST –Produksjon –Marked •LANSERING PU-PROSESSEN
8
Jens Østli •Marinerte produkter –torsk –”Tinefersk” •Ferske produkter/superkjøling –fastvektpakning –Filetbit i vacuum •Definerte biter til wok/ferdigrett •Sous-vide
9
Jens Østli •Vurdere ulike alternativer –Fordeler/ulemper (produksjon og marked) •Valg av konsept(er) –Marked (retail/Horeca) •Prøveproduksjon og test •Prøvesalg PU-prosjekt: Mulig struktur
Liknende presentasjoner
© 2024 SlidePlayer.no Inc.
All rights reserved.