Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Herodes Falsk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Herodes Falsk."— Utskrift av presentasjonen:

1 Herodes Falsk

2 Trenger dere en utradisjonell, overraskende og motiverende foredragsholder for deres kunder?
Dette er et foredrag som er fremført for noen av landets største bedrifter med stor suksess. Passer for alle som er i kontakt med mennesker i løpet av arbeidsdagen.

3 Min første Kjærlighet Det er en fin dag Prima Vera
Herodes Falsk har skrevet mange norske klassikere. Et seriøst foredrag med Herodes er et nytt og spennende konsept.

4 Seriøst og morsomt! Krydret med anekdoter om kjente personer.
Gode relasjoner Motivasjon Suksess og motgang Evnen til å fokusere Entusiasme Mersalg og kundebehandling Krydret med anekdoter om kjente personer.

5 Ny Bok i høst! Herodes er en legende, og i år kommer hans selvbiografi på Gyldendal Forlag. For første gang på 35 år viser Herodes Falsk folk sitt virkelige jeg.

6 All skepsis feid til side!
Statoil Norge AS Assistor/NSB GYDA Godtespesialisten Gnizt Reklame A/S Trekanten Kjøpesenter Drammen Teater Helt rått. Noe av det beste jeg har hørt av sånne foredrag noen gang. Egil-Arne Skaun Knutsen, Markedsdirektør, Statoil Sjelden har vel vår skepsis blitt feid raskere og mer ettertrykkelig av banen enn denne gang. Trond J. Laeng, GYDA Godtespesialisten BA

7 Vær spennende og innovativ ovenfor dine kunder!
Selvfølgelig vil folk heve på øynebrynene når de hører at Herodes har et seriøst foredrag. Det er det som gjør det spennende! De fleste som sitter i ledergrupper i dag er de samme som vokste opp i 70-åra med Prima Vera som soundtrack til sin egen ungdom.

8


Laste ned ppt "Herodes Falsk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google