Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Herodes Falsk. Trenger dere en utradisjonell, overraskende og motiverende foredragsholder for deres kunder?  Dette er et foredrag som er fremført for.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Herodes Falsk. Trenger dere en utradisjonell, overraskende og motiverende foredragsholder for deres kunder?  Dette er et foredrag som er fremført for."— Utskrift av presentasjonen:

1 Herodes Falsk

2 Trenger dere en utradisjonell, overraskende og motiverende foredragsholder for deres kunder?  Dette er et foredrag som er fremført for noen av landets største bedrifter med stor suksess.  Passer for alle som er i kontakt med mennesker i løpet av arbeidsdagen.

3 Min første Kjærlighet Det er en fin dag Prima Vera  Herodes Falsk har skrevet mange norske klassikere.  Et seriøst foredrag med Herodes er et nytt og spennende konsept.

4 Seriøst og morsomt!  Gode relasjoner  Motivasjon  Suksess og motgang  Evnen til å fokusere  Entusiasme  Mersalg og kundebehandling  Krydret med anekdoter om kjente personer.

5 Ny Bok i høst!  Herodes er en legende, og i år kommer hans selvbiografi på Gyldendal Forlag.  For første gang på 35 år viser Herodes Falsk folk sitt virkelige jeg.

6 All skepsis feid til side!  Statoil Norge AS  Assistor/NSB  GYDA Godtespesialisten  Gnizt Reklame A/S  Trekanten Kjøpesenter  Drammen Teater  Helt rått. Noe av det beste jeg har hørt av sånne foredrag noen gang. Egil-Arne Skaun Knutsen, Markedsdirektør, Statoil  Sjelden har vel vår skepsis blitt feid raskere og mer ettertrykkelig av banen enn denne gang. Trond J. Laeng, GYDA Godtespesialisten BA

7 Vær spennende og innovativ ovenfor dine kunder!  Selvfølgelig vil folk heve på øynebrynene når de hører at Herodes har et seriøst foredrag.  Det er det som gjør det spennende!  De fleste som sitter i ledergrupper i dag er de samme som vokste opp i 70-åra med Prima Vera som soundtrack til sin egen ungdom.

8


Laste ned ppt "Herodes Falsk. Trenger dere en utradisjonell, overraskende og motiverende foredragsholder for deres kunder?  Dette er et foredrag som er fremført for."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google