Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lokus.no Elevressurs Basis uten innlogging Lærerens digitalbok, med Feide eller fellesinnlogging for alle lærerne på en skole Det ligger demo versjoner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lokus.no Elevressurs Basis uten innlogging Lærerens digitalbok, med Feide eller fellesinnlogging for alle lærerne på en skole Det ligger demo versjoner."— Utskrift av presentasjonen:

1 Lokus.no Elevressurs Basis uten innlogging Lærerens digitalbok, med Feide eller fellesinnlogging for alle lærerne på en skole Det ligger demo versjoner av Lærerens digitalbok i flere fag på lokus i dag

2 Har du ett brukernavn og passord du har fått fra kommunen/skolen din som brukes «alle steder» kan det være Feide brukeren din.

3 Beriket lærebok Du kan gå rett til en side i boka. Zoome inn der du vil ha fokus Benytte notat verktøy Mediearkiv med bl.a undervisningsfilmer fra TWIG Har du lisens til lærerressursen? Still inn profilen med fagene du har, ressursen vil komme opp på «Min side»

4 Som FEIDE-lærer finner du oversikt over skolens kjøpte lisenser og ordre under «Skolens kjøp» Alle lærerlisenser følger skoleåret og er en skolelisens, slik at alle lærer som har faget i sin profil har tilgang med det samme lisensen er kjøpt. Ta kontakt med din avdelingsleder eller skolens lokusansvarlig for kjøp av lærerlisenser. Vi har 50% rabatt på lærerlisenser ut skoleåret.

5 Lærerens digitalbok er en digital versjon av læreboka til bruk i undervisningen. I boka kan du: -Zoome -Markere -Gjøre notater Mange bøker er også beriket med bl.a film og lyd som du finner i Mediearkivet

6 For de som vil lese bøker digitalt, har vi alt nå flere av våre bøker ute til salg på Brettboka.no. Du kan laste ned første kapittel og se funksjonaliteten gratis på www.brettboka.no


Laste ned ppt "Lokus.no Elevressurs Basis uten innlogging Lærerens digitalbok, med Feide eller fellesinnlogging for alle lærerne på en skole Det ligger demo versjoner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google