Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Varetelling i PCKasse. Det finnes tre måter å telle på i PCKasse. •Via Håndterminal Trådløs (eller manuell gammel) •Via Kasse / PC skanning av varer. •Via.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Varetelling i PCKasse. Det finnes tre måter å telle på i PCKasse. •Via Håndterminal Trådløs (eller manuell gammel) •Via Kasse / PC skanning av varer. •Via."— Utskrift av presentasjonen:

1 Varetelling i PCKasse. Det finnes tre måter å telle på i PCKasse. •Via Håndterminal Trådløs (eller manuell gammel) •Via Kasse / PC skanning av varer. •Via telleliste (papir og manuell telling). Viktig. Husk å sjekke at det IKKE er noen tellelister i systemet før du begynner en telling.

2 Håndterminal.  Se manual for tilkobling.  Sørg for at det IKKE er noen tellinger i systemet.  Telle alle varer – hele butikken ( ingen avslutning om du bruker flere dager)  Når alle varer er telt, gå inn i Telling i PCK og trykk på knappen, ”hent inn vareantall ifra håndterminal”.  Det er ingen problem å telle med flere terminaler.  Trykk Lagre, se over og trykk Oppdater lager.  Kjør så rutinen ”Hent inn ikke talte varer”.  Dersom det er andre lagre - utstilling etc som skal telles i tillegg MÅ disse telles og legges inn som et varemottak.  Under vare telling så er det også en ny knapp for ”Hent inn vareantall ifra håndterminal”.

3 Telling via skanning.  Gå inn i Admin – Lagerstyring - Telling.  Sørg for at det IKKE er noen tellinger i systemet.  Telle alle varer – hele butikken ( ingen avslutning om du bruker flere dager) – KUN et telling.  Flere tellinger kan brukes dersom det ikke er forekomst av like varenummer.  Trykk Lagre underveis og hent opp tellingen på nytt og fortsett. IKKE tell alt uten å lagre.  Trykk Lagre, se over og trykk Oppdater lager.  Kjør så rutinen ”Hent inn ikke talte varer”.  Dersom det er andre lagre - utstilling etc som skal telles i tillegg MÅ disse telles og legges inn som et varemottak.

4 Telling via gammel terminal.  Sørg for at det IKKE er noen tellinger i systemet.  Telle alle varer – her er det greit å overføre underveis, men bruk samme tellenummer.  For Stadion Sport kunder må mann høyreklikke på import 2 for å få opp import ifra gamle terminaler.  Flere tellinger kan brukes dersom det ikke er forekomst av like varenummer.  Trykk Lagre underveis og hent opp tellingen på nytt og fortsett. IKKE tell alt uten å lagre.  Trykk Lagre, se over og trykk Oppdater lager.  Kjør så rutinen ”Hent inn ikke talte varer”.  Dersom det er andre lagre - utstilling etc som skal telles i tillegg MÅ disse telles og legges inn som et varemottak.

5 Telling direkte i telling.  Sørg for at det IKKE er noen tellinger i systemet.  Stå på skannelinje og skann vare, slå inn antall.  Flere tellinger kan brukes dersom det ikke er forekomst av like varenummer.  Trykk Lagre underveis og hent opp tellingen på nytt og fortsett. IKKE tell alt uten å lagre.  Trykk Lagre, se over og trykk Oppdater lager.  Kjør så rutinen ”Hent inn ikke talte varer”.  Dersom det er andre lagre - utstilling etc som skal telles i tillegg MÅ disse telles og legges inn som et varemottak.

6 Telling via overført telleliste.  Sørg for at det IKKE er noen tellinger i systemet.  Gå inn i vareliste, marker alle varer som skal overføres, og huk av for saldo som antall.  Gå inn i telling og hent opp tellenummer, og evnt. skriv ut.  Kontroll tell varer og evnt. Korriger tellingen.  Flere tellinger kan brukes dersom det ikke er forekomst av like varenummer.  Trykk Lagre underveis og hent opp tellingen på nytt og fortsett. IKKE tell alt uten å lagre.  Trykk Lagre, se over og trykk Oppdater lager.  Kjør så rutinen ”Hent inn ikke talte varer”.  Dersom det er andre lagre - utstilling etc som skal telles i tillegg MÅ disse telles og legges inn som et varemottak.

7 Terminal Trykk på knappen ”skriv ut sql tilkoblings streng.

8 Bilde viser håndterminal standardlevert. - Rødt symbol på nettkontakt viser at terminal ikke er satt opp, eller mangler dekning..

9 Oppsett av nettverk - Trykk start knapp, settings og network and dial-up connetions..

10 Oppsett av nettverk Sjekk ut hvilket ip segment deres maskiner tilhører. I eksempel er maskinen på 192.168.50.x Sett manuell adresse som er i den rangen. Eksempel viser 192.168.50.46.

11 Oppsett av nettverk -Åpne kontrollpanel og velg SCU wifi Velg Aktive profile= Thridpartyconfig - Trykk ok..

12 Oppsett av nettverk -Restart terminalen, følgende bilde vil dukke opp (merk benima/default er våres nett) Velg ditt trådløse ned og koble til..

13 . Pckstock -Start Pck ikonet, og skann inn info fra strekkode lappen

14 Pckstock -Programmet slår da opp i basen, velg ansatt, Opprett ny telling:.

15 Pckstock -Tell dine varer, når telling er ferdig trykk på Avslutt.

16 Pckstock -Varene hentes inn fra terminaltelling ved og trykke på ”hent inn varetall fra håndterminal” -Husk og lagre din telling..


Laste ned ppt "Varetelling i PCKasse. Det finnes tre måter å telle på i PCKasse. •Via Håndterminal Trådløs (eller manuell gammel) •Via Kasse / PC skanning av varer. •Via."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google