Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Her er noen av de sykeste amerikanske lover som finnes

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Her er noen av de sykeste amerikanske lover som finnes"— Utskrift av presentasjonen:

1 Her er noen av de sykeste amerikanske lover som finnes
Her er noen av de sykeste amerikanske lover som finnes. Gjengitt i bladet ”Focus” Nr. 45/99)

2 (Med andre ord: kle deg godt når du skal legge deg for natten... )
 Missouri: I St. Louis kan brannvesenet kun redde kvinner fra brennende bygninger, hvis de er fullstendig påkledd. (Med andre ord: kle deg godt når du skal legge deg for natten... )

3 ( Det er helt ok – en trenger jo ikke akkurat slå’a i hjel heller... )
 Alabama: Menn har kun lov å gi sine hustruer pryl med en kjepp som er tynnere en ens tommeltott. ( Det er helt ok – en trenger jo ikke akkurat slå’a i hjel heller... )

4 I L.A. er det forbudt å bade 2 babyer samtidig i samme badekar.
 California : I L.A. er det forbudt å bade 2 babyer samtidig i samme badekar. ( California ? Badekar ? Jeg trodde de hadde swimmingpool hele gjengen der borte?...)

5  Alaska : I Fairbanks må innbyggerne tilse at elger ikke parer seg på offentlig sted!. ( …og åssen har de tenkt det skal gjennomføres? Jeg ville ikke stilt meg opp mellom 2 brunstige elger og hindret dem. )

6  Arkansas : Å flørte på offentlig sted i Little Rock gir 30 dagers fengsel. ( Er ikke Bill Clinton fra de traktene? )

7 ( ?? Kan noen forklare meg det litt nærmere...)
 Florida : Det er forbudt for ugifte, skilte, eller enkefruer å hoppe i fallskjerm på søn- og helligdager. ( ?? Kan noen forklare meg det litt nærmere...)

8 ( 3 Minutter ? Vel – det holder vel kanskje til en liten kjapp en... )
 Idaho : I Coeur d´Alene er det straffbart å ha sex i bilen. Politiet er imidlertid pålagt å tute kraftig med bilhornet og deretter å vente i minst 3 min. før evt. pågripelse. ( 3 Minutter ? Vel – det holder vel kanskje til en liten kjapp en... )

9  Kansas : I Wichita er det å ha mishandlet svigermor, ingen skilsmissegrunn. ( Enkelte av lovene er jo enklere å forsvare enn andre ... )

10  Kentucky : Kvinner iført badedrakt har ikke lov til å gå på gatene, bortsett fra hvis de veier mindre enn 42 kg eller mer enn 92 Kg, eller hvis de bærer ett eller annet slags våpen. ( ……….? )

11  Massachusetts : Selv ikke gifte par har lov til å sove nakne i leiligheter – (kun hvis man har eget hus!) ( Massa...hva ? Hvem gidder å bo der’a ? )

12  Nebraska : I Hastings er ektepar pålagt å ha på seg pyjamas når de skal ha sex. ( Det ville jo blitt opphissende ellers...)

13 New York : I Brooklyn har esler ikke lov til å sove i badekar.
( Nei, det er nok lurt det... )

14 (Husk å ha med tommestokk på turen!)
 North Carolina : Par har kun lov til å overnatte på hotelrom sammen, dersom sengene står minst 60 cm fra hverandre. (Husk å ha med tommestokk på turen!)

15 ( Vel vel, de får i det minste kle av seg... )
 Ohio : I Oxford er det forbudt for kvinner å kle av seg hvis de står foran et bilde som viser en eller flere menn. ( Vel vel, de får i det minste kle av seg... )

16 ( „Di’ forp…. gamle hore er altså forbudt?)
 Oregon : I Willowdale må ektemannen under ingen omstendighet banne under samleiet! ( „Di’ forp…. gamle hore er altså forbudt?)

17 ( Hvilket må bety at det har vært et stort problem tidligere?!? )
 South Carolina : Det er forbudt å svømme rundt i kloaknettet, uten på forhånd ha innhentet skriftlig tillatelse. ( Hvilket må bety at det har vært et stort problem tidligere?!? )

18  Texas : I San Antonio er det å bruke øyne og hendene under flørting, forbudt. ( Åhhhh, åssen gjør vi da ? Spenne bein-flørting?)

19  Utah : I Tremonton er det forbudt å ha sex i sykebiler under utrykning. ( Tja ha – det var jo betryggende å høre...)

20 I Lebanon har mannen ikke lov til å sparke sin kone ut av ektesengen.
 Virginia : I Lebanon har mannen ikke lov til å sparke sin kone ut av ektesengen. ( Kanskje jeg kan bruke en tommeltjukk stokk og pryl’a ut av loppekassa?...)

21 ( Åhhh, hvilke andre stillinger – finnes det flere’ ?... )
 Washington D. C. : Sex er kun tillatt i misjonærstillingen. Å bruke andre stillinger vil bli straffet! ( Åhhh, hvilke andre stillinger – finnes det flere’ ?... )

22 Og til slutt: Det absolutte Highlight:

23 ( Det er dårlig gjort det – fytti!!!)
 Wisconsin: I Connorsville må mannen ikke avfyre sitt gevær, så lenge dama har sin orgasme. ( Det er dårlig gjort det – fytti!!!)


Laste ned ppt "Her er noen av de sykeste amerikanske lover som finnes"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google