Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

The Pure Water Company Firmapresentasjon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "The Pure Water Company Firmapresentasjon."— Utskrift av presentasjonen:

1 The Pure Water Company Firmapresentasjon

2 PURE WATER High class drinking water without costing the earth

3 Forretnings idè The Pure Water Co. er et Norsk selskap med Norske eiere, og ble startet opp i Forretningsideen har sitt utspring i oppfattelsen om at det ikke finnes logikk i å frakte mineralvann på flaske over store avstander. Pure ™ er ett merkevarekonsept for produksjon og servering av førsteklasses drikkevann med og uten kullsyre, men i motsetning til mange andre leverandører av vann, baserer vi oss på eksisterende infrastruktur i form av nettvann. Vi tilbyr alt fra små lokale enheter, til store sentraliserte systemer som dekker behovet for drikkevann i hele bygninger. Vi har ett uttalt mål om at vi i vårt segment skal være best på produkt, kvalitet og Service!

4 Eierstruktur 100% eid av norske aksjonærer HK ligger på Lysaker
Vi har ett heleid datterselskap i UK De største eierne er: Caprice AS, Ole Peter Lorentzen ( ca 70% ) Olaf Eidsæther, Grunder ( ca 10% ) Axel Øiseth, Daglig leder ( ca 8% )

5 Økonomi Selskapet har sine inntekter i hovedsak knyttet til lange leiekontrakter. Omsetning 2009 var ca 23 mill. Selskapet har hatt positivt driftsresultat de 4 siste driftsår. Selskapet har ingen ekstern gjeld.

6 Miljøfokus Selskapet har hatt hensynet til miljø som en rettesnor i utviklingen av vårt konsept. Idèen er at vi skal gjøre våre kunder uavhengige av leveranser av vann utenifra. Ved å utnytte eksisterende infrastruktur, gjør man behovet for transport av vann med forurensende tungtransport overflødig. Det trenger altså ikke å regne i Frankrike, Sveits eller Larvik, for at man skal få godt drikkevann på bordet i Oslo. At vi har egne flasker for servering, gjør innkjøp av dyrt flaskevann unødvendig, samt at man unngår håndtering av returemballasje og tomgods. Vi jobber også nå med utvikling av flere løsninger for servering som skal kunne gjøre våre kunder i stand til å få dekket et enda bredere bruksområde med PURE. The Pure Water Company er i dag en sertifisert Miljøfyrtårn bedrift.

7 Kvalitet The Pure Water Company opererer med to systemer for kvalitetsikring. Det ene systemet sikrer kvalitet internt, og det andre sikrer kvalitet i kundens leveranser og oppfølging. For å sikre kvalitet på produktet til kunde eksisterer følgende system; Filterbytte etter jevnlige intervaller, enten tid eller antall liter Vannblokk og waterguard for å hindre lekkasjer Ubetinget garanti på alt av levert utstyr i avtaleperioden 24 timers servicetelefon med nummer Vannprøver ved behov, utføres av NIVA I Oslo har vi egne ansatte på service. I tillegg har vi ett stort nettverk av underleverandører som dekker resten av landet og Scandinavia, samt at vi leier inn personell ved ytterligere behov.

8 Organisasjon I Norge er selskapet organisert på en slik måte at samtlige funksjoner er samlet i Oslo. Herfra styres og koordineres virksomheten for hele landet. Vi har bygget opp ett omfattende servicenettverk, som består av innleid personell med lokal tilknytning og kunnskap. Norge har også administrative nøkkelfunksjoner for datterselskaper. Salg i Skandinavia styres fra Norge, men vi har etablert lokalt servicenettverk for hele Skandinavia.

9

10 Kunder The Pure Water Company har tradisjonelt satset på større systemer rettet mot det profesjonelle markedet. Vi er godt etablert som en merkevare innenfor HORECA markedet, men har også store kunder innefor private og offentlige virksomheter. Noen av våre kunder fremkommer under; Vi har over 400 kunder i Norge. Innenfor privat næringsliv kan vi nevne:

11 Markedstrender San Fransisco forbyr levering av flaskevann til offentlige bygg.(USA today) Myndighetene i New York startet denne uken en kampanje for å få folk til å drikke vann fra springen.(USA today) Hotellkjeden Scandic kaster ut flaskevann fra alle sine hoteller, og vil nå tilby sine gjester renset og kjølt vann.(Aftenposten) Rezidor Hotel Group har signert en avtale med The Pure Water Co som innebærer en potensiell leveranse av over 250 hoteller i Europa. Overnevnte eksempler er kun den spede begynnelse. Signaler fra flere av våre største kunder forteller oss at bedrifter tenker i samme baner. Vi er overbevist om at trenden vil forsterkes, og at myndighetene vil komme med reguleringer og avgiftsystemer som vil være ødeleggende for flaskevann.

12 Teknisk informasjon PURE har et bredt spekter av kjølere. De største kan levere opp til 700 liter kaldt vann i timen. Kjøleren kan plasseres inntill 120 meter fra tappepunktet. Vannet er i konstant sirkulasjon i systemet. Systemet leverer vann med og uten kullsyre Våre filter er trygge for alle typer vannbakterier, og løsningen er godkjent av mattilsynet.

13 Service Vi har 24 timers servicetelefon
Alle avtaler inkluderer kostnadsfri service og filterbytter Alt utstyr har en 100% garanti gjennom avtaleperioden Vi bytter komponenter kostnadsfritt Service utføres av eget personell eller ved underleverandører.

14 Fordeler PURE Kvalitet
Sollys, temperatur og stillstand er ødeleggende for vannkvalitet. Vår teknologi sørger for at vannet ikke blir eksponert for noen av elementene før konsum. PURE scorer høyt i samtlige av de blindtester vannet har deltatt i. ”Best i test” i Aperitif 2006. Økonomi PURE er betydelig rimeligere i innkjøp enn ordinært flaskevann Logistikk All oppbevaring, kjøling, lagring og retur av flasker elimineres. Miljø Hvor er logikken i å transportere vann på flasker over hele kontinenter, når man med kjent teknologi kan produsere ett bedre vann på stedet? Design / Brand Unik design og eget ”brand”.


Laste ned ppt "The Pure Water Company Firmapresentasjon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google