Laste ned presentasjonen
Presentasjon lastes. Vennligst vent
1
©NMWL Bonusrapport: Talisker (ikke i Speyside…)
2
©NMWL
3
Talisker washbacks
4
©NMWL Talisker stills
5
©NMWL Talisker washstill – legg merke til lyne arm’en
6
©NMWL Fortsettelsen av lyne arm’en på utsiden av bygget
7
©NMWL Talisker warehouse
8
©NMWL Talisker-butikken
9
©NMWL Noe tid senere… Speyside
10
©NMWL 4. mai: Glenburgie – ikke normalt åpent for allmennheten
11
©NMWL Glenburgie mill
12
©NMWL Glenburgie washbacks
13
©NMWL Glenburgie stills
14
©NMWL Ingen sak når barnet sover seg gjennom det hele… Det var ikke like lett ved alle arrangementene
15
©NMWL Her er det Orden i sysakene…
16
©NMWL The old excise building - Omgjort til tasting room med en Liten ”warehouse”-kjeller under
17
©NMWL
18
5. mai: Ian goes international Nese: vanilje, eik, solbær, tømmer - mild og "smooth" Smak: Furunål, tømmer, flis, vanilje, bitterhet som blir sterkere med vann Best uten vann! Poeng: 5/10 Nese: sitron, lemon curd, malt Smak: krydder, bitter vanilje, sitron, "tangy" Poeng: 7/10 Nese: shortbread og solbær, tømmer, mer karamell med vann Smak: custard pie, flis, smooth, tørrhet på tunga Poeng: 3,5/10
19
©NMWL Flaskefylling på Glenfiddich – rimelig sikre kilder sier dette er Solera cask…
20
©NMWL Douglas Laing talk & taste med Susan webster
21
©NMWL Innlagt pause for drampåfyll (med skrytebilde…)
22
©NMWL 6. Mai - busstur til elgins 8 destillerier 1. stopp: Linkwood
23
©NMWL Linkwood mill, mash tun og washbacks
24
©NMWL 2. stopp: Benriach maltings floor
25
©NMWL Benriach mash tun hadde de lagt lokk over siden vi var der sist, og det var nok lurt
26
©NMWL For utenfor var det sandstorm og destilleribyggninger er ikke tette…
27
©NMWL Endelig fikk vi smake litt wash
28
©NMWL Dette liker vi
29
©NMWL 3. stopp: Longmorn (fotoforbud inne)
30
©NMWL 4. stopp: Glen elgin worm tubs
31
©NMWL Glen elgin mill - IKKE en portheus…
32
©NMWL Glen elgin stills
33
©NMWL 5. stopp: Glenlossie Mill - ikke en portheus dette heller…
34
©NMWL Glenlossie still - Og spirit safe, med mottakskar i metall
35
©NMWL 5. Stopp: mannochmore (dvs. egentlig samme stopp som 4, da de ligger vegg i vegg) Mash tun og kontrollpanel washbacks Ser dette kjent ut?
36
©NMWL Caol ila…
37
©NMWL Mannochmore stills
38
©NMWL 7. stopp: miltonduff (fotoforbud inne, men jeg hadde glemt det…) produksjonsByggning og Mash tun
39
©NMWL Nose og drikke aberlour til glede for dagbladets fotograf?
40
©NMWL It’s a dirty job, but somebody’s gotta do it…
41
©NMWL Vi andre var velvillige og hjalp til å drikke opp restene…
42
©NMWL Ny drammepause - og nytt skrytebilde av et tålmodig barn
43
©NMWL 7. mai: breakfast at cardhu Lagerbyggninger og ”the spiritual home of johnny walker”
44
©NMWL Meny: Pancakes, bacon and maple syrup - anbefalt whisky: Clynelish 14 yrs OB Scrambled eggs and smoked salmon - anbefalt whisky: Johnny Walker Red Label Scones (cheese and fruit) with whipped cream and rasberry jam - anbefalt whisky: Cardhu 12 yrs OB
45
©NMWL Ragnhilds tasting notes: (Vi blandet alle whiskyene 50/50 med vann, siden dette tross alt var frokost.) Den første kombinasjonen var en fulltreffer, Clynelishen funket bra sammen med sirupens sødme. Her var JWRL bare kjedelig og Cardhu klart kræsj og ikke å anbefale. Med eggene og laksen synes jeg både JWRL og Clynelish var kjedelige kombinasjoner, maten gjorde ingenting for whiskyen og omvendt. Men med Cardhuen fikk maten fram et krydderpreg som definitivt ikke "er der" når man drikker whiskyen alene, så den komboen fikk pluss i margen fra meg. Til sconesen funket Cardhu fint, men var ikke særlig spennende. Både Clynelish og JWRL kræsjet litt, så de ville jeg holdt meg unna.
46
©NMWL The glenlivet
47
©NMWL The glenlivet - utvikling av etikettdesign 1853: Usher’s Old Vatted Glenlivet Whisky 1930-tallet: single malt1980-tallet 1990-tallet: delt etikett Fra 2004
48
©NMWL dregs
49
©NMWL dregs
50
©NMWL Knocked out by the vapours?
51
©NMWL grei fangst
Liknende presentasjoner
© 2024 SlidePlayer.no Inc.
All rights reserved.