Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lekseplan for 5.trinn uke 35 Mandag 24. august – fredag 28. august

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lekseplan for 5.trinn uke 35 Mandag 24. august – fredag 28. august"— Utskrift av presentasjonen:

1 Lekseplan for 5.trinn uke 35 Mandag 24. august – fredag 28. august

2 Mål for perioden: Norsk: Matte: Engelsk: RLE: Naturfag: Samfunnsfag:
UKENS MENY Økt/dag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1.økt Pals Mus Norsk K&H Engelsk Rle Gymsal 2.økt Gym Matte Natur Samf Likt 3.økt Naturfag Mål for perioden: Norsk: Jeg starter en setning med stor bokstav Jeg har alltid punktum i slutten av en setning. Jeg vet hva en lesebestilling er. Matte: Jeg kan gangetabellen 0-10. Jeg kan negative tall i praktiske sammenhenger. Engelsk: I can read and write about meeting people. To be – å være ( grammar points). RLE: Jeg kan si noe om hvordan kristendommen begynte og om livet til de første kristne. Naturfag: Jeg blir kjent med «Yggdrasil». Samfunnsfag: Jeg kan fortelle om samfunnene som utviklet seg langs de store elvene i Egypt og Mesopotamia. Musikk: Lære å synge med bevegelse til.

3 HJEMMEARBEID: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag WORDS:
Ta bokbind på bøkene dine. Multi 5A s.5 nr Skriv i månebok. Les i bibliotekboka 10 min. Lesebestilling. Skriv i månebok. Onsdag: Matte: Øv på gangetabellene. Det blir gangeprøve. Les i bibliotekboka i 10 min. Torsdag: Multi 5A s. 8 nr og skriv i månebok. Fredag Read and transelate step 1 or step 2 (Les og oversett step 1 eller step 2). Do the worksheets (Gjør arbeidsarket som hører til det du har lest). Words and verbs test today (det blir words og verbs test i dag). Write words and vers in your homework book (skriv words og verds inn i lekseboka di). WORDS: busy – opptatt, travel funny – morsom bring – ta med meet – møte, treffe people – mennesker VERBS: TO BE – Å VÆRE

4 Til foreldre og foresatte.
Vi har hatt to fine dager i 5.klasse. Veldig kjekt å se elevene igjen etter en lang sommerferie. I år bruker vi ikke klassedelingen A og B. Vi har delt trinnet inn i rød og blå. Mer info om dette kommer på foreldremøte torsdag 27.8 kl ( Se eget skriv). Bjørn Ove har kontaktlærertime kl tirsdager. Elise har kl tirsdager. Engelsk: På tirsdager har rød gruppe dobbeltime engelsk. På torsdager har blå gruppe dobbeltime. Begge gruppene har en time engelsk på fredag, den vil bli brukt til å høre i leselekse og ha words- og verbs-prøve. Vi deler mellom step 1 og step 2 lekser. Leksene blir delt ut på mandag, så det er bare til å begynne å øve. Ta kontakt med oss om det skulle være noe! Vårt kontor: PALS uke 35: Respekt i klasserommet. Følg beskjeder.


Laste ned ppt "Lekseplan for 5.trinn uke 35 Mandag 24. august – fredag 28. august"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google