Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!
Oppsal Fotball j19 & 3 div. Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!

2 Agenda Informasjon fra Lagleder Status spillergruppe
Sesongforberedelser Plan for 2017 – aktivitetsplan begge lag Spillernes synspunkter / Eventuelt

3 Lagledere og nytt Konto nummer J 19
Hoved lagleder – Ingvar Ekstra Lagledere – Signe + Merete Lag konto nummer for sesongen 2017 =

4 Økonomiske Forpliktelser 2017 / Dugnader
Medlemsavgift/treningsavgift – betales direkte til Klubben Klubb dugnad søndag 23.april kl – 1400 / vareopptelling Rema 1000 – 3 stk fra Junior Klubb dugnader vår og høst / loddsalg evt. frikjøp Kom i form løpet i mai 2017 – til lag kassa Oslo Marathon septemeber – til lag kassa OBOS – rydde kjeller og loft i borettslag på Oppsal – hvis til lag kassa???

5 Innmelding / Utmelding
Ved registrering av ‘nye’ spiller inn i laget må skriftlig melding sendes til lagleder for registrering som aktiv spiller i klubbens medlemsregister Ved utmelding fra laget må skriftlig melding sendes til lagleder for sletting fra klubbens medlemsregister

6 Spillergruppe 2017 Antall spillere på papiret SR spillere: Antall 15
JR spillere: Antall 20 Snitt oppmøte treninger: 16 ( 45% )

7 Status treninger – vår 2017 Oppmøte:
Meget store variasjoner i antall spillere møter opp til trening – noen er flinke til å gi beskjed mens andre bare blir borte! ALLTID beskjed på SMS! Når vi møter opp til 15 min før ferdig skiftet – god oppvarming ihht plan lagt fra Thomas! Den 1,5 timen vi trener – så hører vi etter på beskjeder som blir gitt, er konsentrerte & engasjerte i øvelsene og gjør vårt beste. Er du ikke interessert/engasjert – bli heller hjemme! Vi er ekstremt heldige som har en «levende øvelsesbank» i Thomas!

8 Vi er 1 treningsgruppe som jobber sammen!
Vi er EN treningsgruppe bestående av spillere fra 2002 / 2001 og oppover! Vi trener SAMMEN og jobber for å gjøre HVERANDRE bedre. Både som enkelt spillere og som lag! Vi er alle forskjellige, men vi får det beste ut av hverandre! Det handler om respekt for hverandre og det vi gjør sammen! ALLE gjør feil! Den eneste man kan jobbe med er personen man ser i speilet! (Seg selv) Alle kan ha en dårlig dag hvor ting ikke fungerer, MEN innsatsen får man ALLTID gjort noe med!

9 Oppgaver på trening Hovedfokus spilldelen: - Bevegelser - Balltempo - Ballbehandling - Orientering - Overblikk - Valg - Kommunikasjon - Off / Def struktur - Dødballer - Pressfasen - Bearbeidingsfasen - Kontringsfasen - Omstillingsfasen - Score mål / hindre mål Spill 11v11 med stopp og frys: - Roller - Oppgaver - Samhandling off / def Ellers: - Fokus / konsentrasjon - Innsats - Intensitet - Kvalitet - Moro

10 Trening & Kamper Oppvarming trening = 20 min før økta starter! Så vær tidlig ute, slik at dere er klare 20 min før! Utstyr trening = Oppsal tøy! Klær etter vær! Oppmøte til kamp = EN time før kampstart! Skifter med en gang, slik at kampprat starter 45 min før! Vi SKAL ha minimum 30 min til oppvarming! Utstyr kamp = Det NYE Oppsal tøyet dere har fått med NR osv. Slik at ALLE er likt kledd og ser like ut. Det er litt mer profft! Er det glovarmt, så er det Oppsal t-skjørte (blå) og shorts! Ellers bukse og genser. Treningsdager: - Mandager 20:40-22:00 (20:20) - Søndager 18:30-20:00 (18:10) Prøve å prioritere disse dagene! Ikke fått jobbet like mye med det vi ønsket å jobbe med pga varierende oppmøte (alt fra stk på treninger, snitt på av 35 stk!!) Vi legger til rette så godt vi bare kan, men ikke fått nok tilbake!! MEN, mange gode økter og mye bra som har falt på plass og den ”nye” gruppa har sveiset seg bra sammen. Vi fortsetter å jobbe videre og HUSK: FOKUS – INNSATS – MORO! Dette gjelder både trening og kamper! Konsentrasjon fra start til slutt, så kan man prate og styre i pauser osv. Starter med hodet!

11 Formasjonsvalg sesongen 2017
Vi ønsker å kunne mestre div formasjoner slik at vi kan gjøre om ut i fra kampbilde / motstander osv! Vi ønsker å variere mellom å være ballbesittende / kontringssterke / direkte Ønsker å gjenvinne ball, så fort som mulig og gå høyt i press. Når vi ser at vi ikke klarer dette, så ønsker vi å falle ned i en / formasjon. Hvor vi ligger tett og kompakt med korte avstander i og mellom ledd, og presser innenfra og ut! Vi ønsker 100% innsats i 2 x 45 min, trøkk og tøffhet i duellspill, hardtarbeidene og et lag som ALDRI gir seg! ETT lag som jobber SAMMEN! 4-3-3 blir hovedformasjonen på Junior og A-lag! Da er det en ”blå” tråd i mellom lagene. Vi har spilt alt fra: Alle formasjonene er ”like” selv om de er satt opp i ulike oppsett! Spillestil og prinsippet er det samme!

12 Aktiviteter 2017 – 1 halvår

13 Jenter 19 kamper 1 halvår 2017

14 Faste situasjoner – begge lag! Hefte kommer!
1 2 3 2 4 5 6 1 1 Offensivt – hjørnespark Fast spiller slår: Frida/Amalie 1 Fast på keeper Linn/Kjersti Møte 1 Styre Elsie Bakre 2 Bueløp Frida/Amalie Boks/oppsøke ball Offensivt – Innkast 1 Kjersti Faste stuss: Mette/Maren/Celina Bakrom 2 Spisser/MB 3,4,5 Returrom Frida/Amalie 6

15 Tro på det vi holder på med!
Det er dere som bestemmer om vi skal lykkes! Fotball SKAL være gøy, utvikling, læring og mestring! Med best mulig kvalitet og høyst mulig intensitet! Flest mulig, lengst mulig og selvfølgelig best mulig!


Laste ned ppt "Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google