Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til Raudeknuten

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til Raudeknuten"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til Raudeknuten
Det er med den aller største glede å presentere et helt nytt velferdstilbud for alle medlemmer i Negotia. Raudeknuten er en nybygd hytte på 150m² på Donsen, Solheimsdalen i Sirdal. Vest Agder fylke. 750 m.o.h. Vil du la deg friste med en tur til et fortryllende og enestående fjellterreng både vinter og sommer. Da har du muligheten til å leie Raudeknuten hytte for en rimelig penge. Hytten består av fire soverom samt hems med til sammen komfortable soveplasser, som tar deg inn i Lukkøye sin verden etter en flott dag med frisk fjelluft. Etter en oppfriskning på et av de to romslige flislagte baderommene, går turen til kjøkkenet som inneholder det meste av utstyr for å tilberede alt fra enkle retter til gourmetmat. Etter maten er det tid for avslapning i stuen, med bjørkeved i ovnen, dempet belysning og høy kosefaktor i gode stoler og en sofa man kan strekke seg ut i og nyte panoramautsikten til Raudevatnet og fjellheimen.

2 Vinterfjell……på vei til Kvinen? Utsikt fra stue
Du vil ankomme til en komfortabel og oppvarmet hytte som er godt utstyrt, med høy kvalitet både på interiør og eksteriør. Vann fra egen brønn. To 40” flatskjermer, kombinert lydanlegg CD, DVD, radio (det er foreløpig ingen tv signaler tilgjengelig, men vil komme senere) Vaskemaskin, oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn, microovn, kjøl og frys. Et rikelig godt utstyrt kjøkken som innbyr til utfoldelse i gourmetverdenen. Det er fritt fiske i Raudevatnet, det er faktisk fin fisk å få der. Turterreng så langt øyet kan se, Oppkjørte skiløyper, gjerne med Kvinen turisthytte som mål både vinter og fotturer om sommeren.(7 km) Vinterfjell……på vei til Kvinen? Utsikt fra stue

3 Mange nyttige snarveier.
Selv om det er soveplasser for mange, egner hytta seg like godt for færre eller om èn vil reise opp alene og nyte stillheten. Hytten gir en rolig atmosfære og mulighet for å dempe belysningen til en intim stemning. Mange nyttige snarveier.

4 Kontaktinformasjon og priser: Bestilling gjøres til følgende adresse
Kontaktinformasjon og priser: Bestilling gjøres til følgende adresse. Priser for Helg kr 1500,- fredag-søndag kr 200,- pr påfølgende dag Uke kr 2000,- fredag-fredag Vinterferie, kr 3000 Påske; Leietid fredag før palmesøndag til ondag (byttedag) onsdag til 2. påskedag kr pr.periode. Trekning blant interesserte. Priser for jul, nyttår, andre høytidsdager er ikke fastsatt ennå. Ordensregler utleveres sammen med leiekontrakten. Praktiske opplysninger vedr. oppholdet utleveres ved innbetalt leie. Hyttestyret gjør spesielt oppmerksom på at dyr og røyking ikke er tillatt inne i hytten. Velkommen til et flott opphold på Raudeknuten. Med hilsen hyttestyret.


Laste ned ppt "Velkommen til Raudeknuten"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google