Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til fagdag! En aldrende innvandrerbefolkning - hvordan tilrettelegge for likeverdige helse- og omsorgstjenester?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til fagdag! En aldrende innvandrerbefolkning - hvordan tilrettelegge for likeverdige helse- og omsorgstjenester?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til fagdag! En aldrende innvandrerbefolkning - hvordan tilrettelegge for likeverdige helse- og omsorgstjenester?

2 Hovedmål: Utviklingssentrene bidrar til å sikre kvaliteten i hjemmetjenestene og sykehjem gjennom fag- og tjenesteutvikling, kunnskapsspredning og implementering av ny kunnskap/nye løsninger ut fra nasjonale satsingsområder og lokale behov til kommunene i fylket Delmål: Utviklingssentrene er pådrivere for kunnskapsbasert praksis. Bruker- og pårørendemedvirkning har en sentral plass i utviklingssentrenes aktivitet Utviklingssentrene tilbyr ulike metoder og verktøy for å utvikle et lærende miljø og være en ressurs i utviklings- og implementeringsarbeid for kommunene. Kari Annette Os, FoU leder Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Akershus

3 Takk for i dag! Takk til programkomiteen:
Monica Gåsvatn, Fylkesmannen i Oslo og Akershus Ragnhild Spilker, NAKMI Kristil Haraldstad, Ahus Anne Grete, Bærum kommune Solveig Midtvedt, Vestre Viken Kristin Thorshaug, Lørenskog sykehjem Kristin Skutle, Bærum kommune Louise Larsen Dahl, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester


Laste ned ppt "Velkommen til fagdag! En aldrende innvandrerbefolkning - hvordan tilrettelegge for likeverdige helse- og omsorgstjenester?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google