Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

På Hvitveis har vi dette barnehageåret fokus på «hvordan få boken inn i leken». I vårt arbeid med dette har vi vagt å ha ukas lesehest og hjertebarn. Hvert.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "På Hvitveis har vi dette barnehageåret fokus på «hvordan få boken inn i leken». I vårt arbeid med dette har vi vagt å ha ukas lesehest og hjertebarn. Hvert."— Utskrift av presentasjonen:

1 På Hvitveis har vi dette barnehageåret fokus på «hvordan få boken inn i leken». I vårt arbeid med dette har vi vagt å ha ukas lesehest og hjertebarn. Hvert barn vil i løpet av året bli både lesehest og hjertebarn. Barna tar med seg en bok som betyr noe ekstra for dem og som de er glade i. Vi studerer bøkene og lar barna komme med sine tanker om hva de tror bøkene handler om, når de ser framsiden og deres tanker etter at vi har lest historiene. Hver uke har vi hjertesamling hvor barna får si noen fine og positive ting om det barnet som er ukas lesehest og hjertebarn. Vi jobber også med hjerteprogrammet som er et konkret og praktisk opplegg som omhandler sosial kompetanse. Dette er en spennende prosess og gir god trening i å ta ordet når hele barnegruppa er samlet, men også i mindre grupper. Konkretene, magnettavlen og historiene til det pedagogiske opplegget rundt hjerteprogrammet er moro å se på og leke med, også utenom hjertesamlingene. Barna leser en bok og studerer bildene. «Har handlingen noe med det som det var bilde av på framsiden»?

2 I løpet av barnehageåret rullerer avdelingene på å ha fellessamling for de andre barna i barnehagen. Vi ønsker at barna skal delta mest mulig i denne prosessen og et barn fikk derfor skrive innbydelse som vi gikk å delte ut til de andre avdelingene. I høst hadde vi på Hvitveis forestilling som bygget på historien om Karius og Baktus. Barna var da utkledd som Jens, mammaen til Jens, tannlegen, småtroll og Karius og Baktus. Vi sang og fortalte historie. Tennene til Jens!


Laste ned ppt "På Hvitveis har vi dette barnehageåret fokus på «hvordan få boken inn i leken». I vårt arbeid med dette har vi vagt å ha ukas lesehest og hjertebarn. Hvert."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google