Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Provided By: http://hundetrenere.no/ hundetrening skole Provided By: http://hundetrenere.no/

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Provided By: http://hundetrenere.no/ hundetrening skole Provided By: http://hundetrenere.no/"— Utskrift av presentasjonen:

1 Provided By: http://hundetrenere.no/
hundetrening skole Provided By:

2 Det er ikke lett å håndtere eller trene en voksen hund i forhold til en valp. Dog Training er avgjørende for å endre atferden til noen hund. Det er lett å håndtere og trene hundene i løpet av sin unge alder, i stedet for håndtering og trening etter de vokser opp vil si etter at de blir voksne hunder. Årsaken er; valper er uskyldig og umoden som hvordan de trenger omsorg. Når hundeeiere gi sin tid til valper, føles valpen sikker og komfortabel. Som og når de vokser videre, begynner hjernens utvikling. Hunder er beste venner av menneskelige og er intelligente nok. I forhold til en menneskelig hjerne utvikling; hastigheten på hjernens utvikling hos hunder; er raskere. Én faktor å vurdere er skarp tann. Valper har ikke skarpe tenner i løpet av sin unge alder, og dermed når du trener dem eller håndtere dem; de ikke blir voldelige. Mens hvis den samme situasjonen er med en voksen hund; så må man være mer forsiktig.

3

4 Du trenger å trene selv, før treningen din voksen hund
Du trenger å trene selv, før treningen din voksen hund. Selv om du ønsker å trene en valp, må du først analysere oppførselen til den unge hunden, for kjæledyr å svare på treningen din. Det er en av årsakene til at det foreligger kjent Dog Skoler som Norge Dog Trainers Association. De hundetrenere er alle eksperter med lang erfaring i å håndtere både; en voksen hund, så vel som en valp. Det er en stor forskjell mellom å trene en hannhund og en tispe. Den kvinnelige hundene ikke reagere på samme måte som hannhunder. Hannhunder er mer voldelige enn de kvinnelige hunder. Men under fødselen av valper, blir enda en kvinnelig hund voldelig. Det er den perioden når en masse intensivavdelingen er nødvendig. Bortsett fra dette, tog hunden trening kurs tilgjengelig på dette Dog Training School også hundeeiere om å opprettholde gode forhold i hjemmet, utenfor hjemmet og selv innenfor kennel.

5

6 La oss forstå den komplekse naturlige prosessen involvert i opplæring kjæledyr. Da jorden ble dannet, var det ingen kategorisering av dyrets type. Ingen var innenlands; ingen var vill. Alle var like; enten sterk eller svak. Kategorisering ble gjort av mennesker på et senere stadium, i løpet av pre-historiske levetid. De som var kjøttetende og sterk; ble kategorisert som ville dyr, mens de som var svake og planteetende; ble kategorisert som husdyr. Nå forestille seg en situasjon der denne kategoriseringen ikke eksisterte i fortiden. I så fall mange av oss ville i dag ha vært bare ringer dyr; til alle dyr. Årsaken bak denne forklaringen er å forstå og identifisere faktisk lå bak de voldelige og milde natur av dyr; uavhengig av om de er innenlands eller vill. En person kan lære og forstå disse viktige fagene bare på en hundeskole.

7 Dette er noen av de få viktige emner som undervises i en lett å forstå måte, på Norge Dog Trainers Association; ligger på Toys Munch-museet, Oslo, Norge. For mer hjelp og spørsmål, kan du ringe De spesialister her vil hjelpe deg med alle dine hundetrening relaterte problemer. Opprinnelig Kilde:


Laste ned ppt "Provided By: http://hundetrenere.no/ hundetrening skole Provided By: http://hundetrenere.no/"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google