Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Utrustet! «min kirke!» MATT 16: 18

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Utrustet! «min kirke!» MATT 16: 18"— Utskrift av presentasjonen:

1 Utrustet! «min kirke!» MATT 16: 18
    Og jeg sier deg: Du er Peter, og på denne klippen vil jeg bygge min kirke, og dødsrikets porter skal ikke få makt over den: MATT 16: 18 Konferanse ims Utrustet!

2 Utrustet! «min kirke!» 1KOR 3: 6-7
      Hva er vel Apollos? Og hva er Paulus? Tjenere som hjalp dere til tro! Begge gjorde vi det Herren hadde satt oss til. Jeg plantet, Apollos vannet, men Gud ga vekst. Derfor er de ikke noe, verken den som planter eller den som vanner. Bare Gud er noe, han som gir vekst. 1KOR 3: 6-7 Konferanse ims Utrustet!

3 Utrustet! Hva Gud har valgt som «verktøy»
«Her arm av kjød ei duger, vårt eget er kun skam..» Jeg forkynte ikke mitt budskap med overtalende visdomsord, men med Ånd og kraft som bevis.. 1KOR 2: 4 Konferanse ims Utrustet!

4 Utrustet! Hva Gud har valgt som «verktøy»
«Her arm av kjød ei duger, vårt eget er kun skam..» Det er Ånden som gjør levende, kjøtt og blod duger ikke. De ordene jeg har talt til dere, er ånd og liv.. JOH 6: 63 Konferanse ims Utrustet!

5 Hva Gud har valgt som «verktøy»
Tjen hverandre, hver og en med den nåde-gave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde. Den som taler, skal se til at han taler som Guds ord. Og den som tjener, skal tjene med den styrke Gud gir. Slik skal Gud i ett og alt bli æret, ved Jesus Kristus. Ham tilhører herligheten og makten i all evighet! Amen. 1PET 4: 10-11 Konferanse ims Utrustet!

6 Utfordring! ca. 80% av aktive kristne kjenner ikke sin nådegaveutrustning Falsk åndelig beskjedenhet.. «Lederskap blir best når den som ikke vil lede får oppgaven..» Konferanse ims Utrustet!

7 Jag etter kjærligheten, søk åndsgavene med iver.. 1KOR 14: 1
Oppfordring! Jag etter kjærligheten, søk åndsgavene med iver.. 1KOR 14: 1 Derfor, mine søsken: Vær ivrige etter å tale profetisk, og hindre ikke tungetale.. 1KOR 14: 39 Konferanse ims Utrustet!

8 Oppfordring! Om noen gjerne vil ha en tilsynstjeneste, er det en verdifull oppgave han ønsker seg TIM 3: 1 Konferanse ims Utrustet!

9 Oppfordring! Ved den nåde jeg har fått, sier jeg til hver enkelt av dere: Tenk ikke for store tanker om deg selv, men tenk sindig! Hver og en skal holde seg til det mål av tro som Gud har gitt ham ROM 12: 3 Konferanse ims Utrustet!

10 Kunnskap om! Når det gjelder Åndens gaver, søsken, vil jeg at dere skal ha kunnskap om dem.. 1KOR 12: 1 Konferanse ims Utrustet!

11 Kunnskap om! Det er forskjellige nådegaver, men Ånden er den samme. Det er forskjellige tjenester, men Herren er den samme. Det er forskjellige kraftige virkninger, men Gud er den samme, han som er virksom og gjør alt i alle.. 1KOR 12: 4-6 Konferanse ims Utrustet!

12 Utrustet! Kunnskap om! Nådegaver
Når Gud altså gir dere Ånden og gjør kraftige gjerninger blant dere, gjør han det ved lovgjerninger eller ved at dere hører troen forkynt! GAL 3: 5 Konferanse ims Utrustet!

13 Utrustet! Kunnskap om! Nådegaver Primært ikke naturgaver.. Nyfrelste..
Forholdet frukt/gaver.. Konferanse ims Utrustet!

14 Utrustet! Kunnskap om! Tjenester
Så heller han vann i et fat og begynner å vaske disiplenes føtter og tørker dem med linkledet som han hadde rundt livet JOH 13: 5 Konferanse ims Utrustet!

15 Utrustet! Kunnskap om! Kraftige virkninger
Det er forskjell på kraftige virkninger KOR 12: 6 Med Ånd og kraft som bevis KOR 2: 1 ff Konferanse ims Utrustet!

16 Nådegaver og fellesoppgaver
Kunnskap om! Nådegaver og fellesoppgaver evangel ist tro gi Konferanse ims Vitne Tro Givertjeneste Utrustet!

17 «Ledergavenes» hensikt
Kunnskap om! «Ledergavenes» hensikt Og det var han som gav noen til åvære apostler, noen til profeter, noen til evangelister og noen til hyrder og lærere, for å utruste de hellige til tjeneste så Kristi kropp kan bygges opp EF 4: 11f Konferanse ims Utrustet!

18 Utrustet! Kunnskap om! Dobbel velsignelse
Hos hver enkelt gir Ånden seg til kjenne slik at det tjener til det gode KOR 12: 7 Konferanse ims Utrustet!

19 Utrustet! Kunnskap om! Dobbel velsignelse
All god gave og all fullkommen gave kommer ovenfra, fra lysenes Far. Hos ham er ingen forandring eller skiftende skygge JAK 1: 17 Konferanse ims Utrustet!

20 Utrustet! Kunnskap om! Dobbel velsignelse
Det er neppe noe som betyr mer for menneskers livsglede og trivsel i menigheten enn å tjene på områder som stemmer overens med det de har gaver til. Undersøkelser viser en overbevisende sammenheng mellom nådegavebasert tjeneste og livsglede. NaMu Konferanse ims Utrustet!

21 Utrustet! Kunnskap om! finne Bønn og forbønn.. Prøve/Bruke.. Sjekke..
Konferanse ims Utrustet!

22 Utrustet! Kunnskap om! Hvor mange? ROM 12: 3 ff 1KOR 12 EF 4: 7 ff
Konferanse ims Utrustet!

23 Utrustet! Kunnskap om! Mange nok ?
I ham er dere blitt rike på alt, på all lære og all kunnskap; vitnesbyrdet om Kristus har da også fått sikkert feste hos dere. Derfor mangler dere ikke noen nådegave mens dere venter på at vår Herre Jesus Kristus skal åpenbare seg.. 1KOR 1: 5-7 Konferanse ims Utrustet!


Laste ned ppt "Utrustet! «min kirke!» MATT 16: 18"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google