Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Evaluering av Styret IR IKS Februar 2017 N = 7 Skala fra 1 -6.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Evaluering av Styret IR IKS Februar 2017 N = 7 Skala fra 1 -6."— Utskrift av presentasjonen:

1 Evaluering av Styret IR IKS Februar 2017 N = 7 Skala fra 1 -6

2

3

4 Kommentarer Valg av Styret
Valgkomiteen gjør vanligvis en ok jobb. Ved siste valg ga de lite info om kandidatene Hvordan er valget av styret gjennomført – er det gjennomført på en slik måte at det har sikret oss et styre som har den rette størrelse, sammensetningen og kompetansen for selskapet?

5 Kommentarer Styrets oppgaver
Litt risiko for at vi er litt i bakleksa på store saker. Fellesprosjekter går og går, når kommer vi i inngrep?? I hvilken grad er vi opptatt av de riktige oppgavene – er styrearbeidets målsettinger diskutert og forstått av så vel eiere, styret selv som vårt selskaps ledelse?

6 Kommentarer Planlegging av styrearbeidet
Må skjerpe inn de strategiske vurderinger. Bra oppdatering fra daglig leder og adm til styret. Hvordan er vår styreinstruks og vår arbeidsplan – er vi effektive i vår måte å jobbe på når det gjelder å løse de hovedoppgavene som er vårt ansvar?

7 Kommentarer Styrepapirene
Diskusjonen rundt økonomiplan og budsjett litt ordrike og langdryge. Konkrete beslutningsaker har utviklet seg bra. Ref vedtak utbygging vaskehall ++ Hvordan er kvaliteten på styrets beslutningsunderlag (styrepapirene)?

8 Kommentarer Styrets vedtak Ja
Er det konklusjoner og vedtak som fattes i samsvar med det du mener er riktig?

9 Kommentarer Styrets kommunikasjonsform ok
I hvilken grad kommuniserer vi som et kollegium hvor det er fellesfølelsen som er grunnleggende – opptrer vi med integritet, åpenhet, ansvarlighet og tillit ovenfor hverandre?

10 Kommentarer Styreleder
Hvordan fungerer styreleder – er han/hun nøkkelen til et godt samarbeid mellom eier, ledelse og styret, og blir de riktige sakene behandlet?

11 Kommentarer Styremøtene Må ikke bli færre
Hvordan er du fornøyd med antall møter og varigheten på de enkelte møtene?

12 Kommentarer Forholdet til daglig leder
Daglig leder er opptatt av å ha med styret i arbeidet. Tar signaler tydelig. Hvordan er du fornøyd Hvor godt er styrets forhold til og samarbeidet med daglig leder?med antall møter og varigheten på de enkelte møtene?

13 Kommentarer øvrige Mer prinsipielle diskusjoner rundt den kommersielle aktiviteten. Anbudspolitikken blir viktig og synlig, ref Oslo. Mye fungerer veldig bra nå! Vi bør nå ha enda mer fokus på hvordan vi er innrettet og hva vi skal holde på med for fremtiden for hele konsernet, inklusiv eierskap, investeringer, struktur, organisering og samarbeid.


Laste ned ppt "Evaluering av Styret IR IKS Februar 2017 N = 7 Skala fra 1 -6."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google