Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi har trivelige lokaler i 4. etasje i Ankerskogen svømmehall

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi har trivelige lokaler i 4. etasje i Ankerskogen svømmehall"— Utskrift av presentasjonen:

1 Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no
Vi har trivelige lokaler i 4.etasje i Ankerskogen svømmehall. Her gjennomføres samtaler samt mange av våre tilbud. Vi ønsker å fokusere på det friske i mennesket med mestring og livsglede i fokus. Våre aktiviteter ledes av kvalifisert personale og foregår i gruppe. De fleste av våre tilbud har enten en lav egenandel eller er gratis. Kontakt oss for å få mer informasjon om våre tilbud og for å finne ut hvilke tilbud som passer for deg. Mail: Heidi Lønrusten Gundersen, Leder: tlf Stine Olsen Kirkevik, Veileder: tlf Dagrun Stengel Lunde, Veileder: tlf Mail:

2 Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no
Hamar kommune FRISKLIV SENIOR Trenger du å … forebygge livsstilssykdom? … få mer overskudd? … bygge nettverk? … bli mer aktiv? Friskliv senior- tilbud for deg som er senior i Hamar kommune. Mail:

3 Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no
Friskliv senior Frisklivssentralen er en forebyggende helsetjeneste som har tilbud til alle aldersgrupper. I denne brosjyren har vi samlet tilbud som er spesielt rettet mot seniorer i Hamar kommune. Helsesamtale og Frisklivsresept Dette er en strukturert oppfølging for deg som trenger å endre levevaner. Du kan enten blir henvist av lege eller annet helsepersonell eller du kan selv ta kontakt med oss. Livsstilsrelaterte kurs Vi tilbyr jevnlig livsstilsrelaterte kurs som omhandler blant annet matvaner og tobakksavvenning. Treningsgrupper Frisklivssentralen arrangerer egne treningsgrupper og vi har oversikt over hvilke treningstilbud som passer for deg. Mail:

4 Mail: frisklivssentralen@hamar.kommune.no
Seminarer og temamøter Vi arrangerer årlig seminar og temamøter med aktuelle tema for å bevare god helse . Her kan du få informasjon om vårt tilbud, om våre samarbeidspartnere og om kommunens helsetilbud. Samtalegrupper Frisklivssentralen arrangerer samtalegrupper for godt voksne der aktuelle livs-tema tas opp. Disse gruppene ledes av erfaren psykolog og samtaleterapeut og holdes i våre lokaler i Ankerskogen. Kurs i Mindfulness Et kurs i oppmerksomhetstrening som kan gi nyttige verktøy for å finne ro og tilstedeværelse i hverdagen. Bli en glad 60+ Kurs for deg som nettopp har blitt pensjonist eller som snart skal bli det. Hvordan kan du forvalte den skattkisten av erfaringer du har med deg inn i den nye livsfasen? Kurset går over 6 ganger. Mail:


Laste ned ppt "Vi har trivelige lokaler i 4. etasje i Ankerskogen svømmehall"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google