Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med."— Utskrift av presentasjonen:

1 Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med mange kjekke opplevelser for både store og små. Vi hadde besøk av kyllinger, påskeharen, mye kreativt arbeid med farger og ulike materiale. Vi har også vært på flere turer, hvorav den ene var i «vårt helsestudio» sammen med Trippen hvor vi kokte egg sammen. Nå venter en ny måned, med nye utfordringer. Tiden som kommer: Som et ledd i miljøarbeid, vil det i forkant av 17, bli avholdt dugnad i barnehagen. Dato er satt til den 10.mai, klokken og Det at det er 2 klokkeslett er for at dere som foreldre skal få litt mer valgmuligheter. Det vil bli utført ulikt arbeid både ute og inne i barnehagen. Dette er et viktig ledd i arbeidet med å beholde barnehagen både sikker og fin for både store og små som oppholder seg her på området. Dette er også en sosial ettermiddag/kveld hvor det vil bli mulighet til å bli bedre kjent med andre foreldre og ansatte i barnehagen. Håper alle setter av kvelden for å bli med oss på dette. Mai betyr blant annet feiring av nasjonaldag, også i barnehagen. Vi kommer til å lage pynt sammen med barna, og forberede oss til 17.mai tog. Vi kommer til å øve på sanger sammen, og gå i øvetog sammen med andre barnehager i nærområdet, hvor vi også skal stoppe på Vistestølen bofellesskap for å synge for beboerne der. Denne dagen kan barna ha med flagg i barnehagen, husk å merke med navn! Etter 17.mai, kommer vi til å begynne med tilvenning for de barna som skal skifte avdeling til høsten. Denne tilvenningen er det de voksne i barnehagen som er ansvarlige for. Vi kommer til å gå på besøk på formiddager for at barna skal få bli trygge på de nye barna og på de nye voksne. Dette vil dere få mer informasjon om når det nærmer seg. Dette betyr også at turdagen vår på onsdager utgår, og den siste turen blir den 10.mai 29.Mai er det duket for «barnas grønne dag» i Randaberg. Barn fra alle barnehagene i kommunen skal da ha en idrettsdag sammen på fotballbanen bak Randaberg hallen. Dette er et arrangement i samarbeid med helselaget og er med på fremme fysisk aktivitet på tvers av alder. Denne dagen må barna ha med seg en sunn matpakke hjemmefra, ettersom vi kommer til å gå fra barnehagen tidlig. På grunn av sikkerhet, vil det ikke bli anledning til å levere eller hente barna underveis i dette arrangementet. Mer informasjon kommer. Annet: I april har vi vært innom de fleste årstider på veldig kort tid, men nå håper vi på at våren kommer for alvor. Vi ber derfor om at barna har hensiktsmessige klær i barnehagen. Barnas viktigste arbeidsredskap er kroppen, og det er derfor viktig at klærne passer, og at barna ikke blir hemmet i aktiviteter av klær som enten er for store, for små, for trange eller er i veien.

2 Det at våren er på vei, gir oss også mulighet til å undre oss sammen med barna om det som
skjer rundt oss på denne tiden. Vi har alt begynt å snakke om fugler og blomster, og vi kommer til å fortsette med dette som tema. Vi skal lytte til fuglesang, vi skal studere trær og blomster. «hva skjer, og hvorfor skjer det?» er spørsmål som skal besvares i tiden som kommer. Vi håper på mye sol i tiden som kommer. Det kan derfor være lurt å ha med solkrem til barna. Denne må merkes med navn. Bursdagsbarn i mai: Ånen blir 3år den 27.mai Mio blir 3år den 30.mai. Hipp hipp hurra for begge to! Viktige datoer: 1.mai: barnehagen er stengt 10.mai: dugnad 16.mai: øvetog i barnehagen 17.mai: nasjonaldag 25.mai: kristihimmelfartsdag, barnehagen er stengt! 29.mai: Barnas grønne dag Da gjenstår det bare for oss å ønske dere alle en riktig flott mai-måned.

3 Sanger vi øver på til 17.mai
Alle fugler små de er Alle fugler små de er kommet nå tilbake! Gjøk og sisik, trost og stær  synger alle dage. Lerka jubler høyt i sky, ringer våren inn på ny. Frost og snø de måtte fly, her er sol og glede! 17. mai-sang (Tenk at nå er dagen her) Tenk at nå er dagen her som jeg har lengtet etter. Jeg skal gå i toget, og jeg er så glad. Du kan tro jeg skal nok synge ut av alle krefter, svinge flagget mitt og rope høyt hurra! Ser du flagget mitt: rødt og blått og hvitt! Det skal vaie fritt og vise seg friskt, og vakkert er det, som vår kjære gamle Norge. Ja, det landet er vi glad i, du og jeg! Vistestølen ropet: Vistestølen barnehage, hei hei hei! Ingen barnehage er som deg! Hei!


Laste ned ppt "Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google