Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til foreldremøte 2. trinn

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til foreldremøte 2. trinn"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til foreldremøte 2. trinn

2 Lærere og assistenter I år vil disse være involvert i klassen:
Anette Birkeland Camilla Krageboen Anne Berit Pevik Frode Pevik Kari Ljosland Ronja

3 Sakliste Forventninger Ukeplanen Lekser og postmappe Fag, styrking
Klassemiljø Sosiale tiltak Valg

4 Forventninger til hjemmet
At eleven kommer uthvilt til skolen og har spist frokost. At eleven har klær etter vær på seg. At dere snakker pent om skolen. At dere leser informasjonen skolen sender ut og sjekker skolens hjemmeside. At dere gir informasjon til skolen når noe oppstår som kan påvirke elevens skoledag. At dere tidlig tar kontakt med oss om det er noe dere lurer på eller reagerer på, og for «Ris og ros.» Ved fravær, ring administrasjonen før 8.30

5 Forventninger til læreren
Det viktigste for oss er At ALLE elevene skal kjenne seg trygge. At ALLE elevene skal trives. At ALLE elevene skal ha et godt læringsmiljø rundt seg. For å få dette til vil vi….

6 Forventninger til læreren
Vi vil ha ELEVENS BESTE i fokus! Vi vil være godt forberedt til undervisningen. Vi vil tilrettelegge for læring og utvikling for den enkelte. Vi vil holde hjemmet oppdatert og informert ukentlig. Vi vil gjennomføre 1|foreldremøte, samt 2 utviklingssamtaler pr. elev i løpet av skoleåret.

7 Ukeplanen Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 2 3 4 Økt Samling
Norsk Salto s.14-19 9.30 Deler ut lekser Matte Stasjoner VL Ipad Tema Uteskole Tema: Klær etter vær. Husk: God niste og rikelig med drikke. Ta også med sitteunderlag om du har. 9.30 Gjennomgå ukas mål og innsamling av lekser. 9.45 Fruktpause 2 Gym Blå gr Rød gr Språkleker Sosiale aktiviteter Engelsk KRLE K og h øgle Musikk 10.45 Matpause 3 VL/ lesing Konstruksjon Natur-/samfunnsfag Tekstskaping 4 Fortsette med tekstskaping. Tegne. Salto s.20

8 Lekser og postmappe Elevene får ukelekser.
Leveres ut mandag og samles inn fredag. Det forventes en ca. arbeidstid på 4*20 min på total leksetid. Postmappa samles inn hver morgen for gjennomsyn. NB! Ikke torsdag (uteskole)

9 Bøker vi bruker på skolen
I år bygger vi videre på fjorårets læreverk: Norsk- Salto Matte- Matemagisk Nat-/samfunnsfag- Cumulus Engelsk- Quest

10 Veiledet lesing VL hjemme VL på skolen
Det vil bli delt ut veiledet lesing på onsdager, og de skal leses i hjemme til torsdag og fredag. Får de ikke lese nok på ukedagene, er det er valgfritt om dere ønsker å ha de med hjem i helgene. Veiledet lesning blir gjennomgått på skolen på mandager. Da er det viktig at bøkene er i sekken.

11 Klassemiljø Egne klasseregler Håndhilser på alle elever hver morgen
Uteskole Felles oppstart og avslutning på dagen i stor lyttekrok Jobber i blanda grupper på tvers av trinnet. Stasjoner

12 Sosiale tiltak Vennegrupper forslag om:
Større grupper, færre ganger??? Bytte grupper Rullere på måned, ikke en uke Avklarers i samarbeid med klassekontakter. Informasjon kommer.

13 Valg av nye klassekontakter
Vara fra ifjor, mor til Benjamin rykker opp og er ny klassekontakt, Linda Kristiansen sammen med mor til Niklas, Elisabeth Kaaløy. Vara er mor/far til Kamilla, Morten Hultmann eller Nora Hultmann og far til Eira, Heljar Ekeli. Aktivitetshjul: Trinnet ønsker fremdeles å ha felles julefrokost og sommerfest.

14 EVENTUELT Utleie av skolen er gratis når det er skolearrangementer. Når det gjelder privatleie til eks. barnebursdager koster det 150,- pr time for gymsal(med skolekjøkken 208,-), og 100 ,- pr time for klasserommet. Spesialrom/SFO koster også 208,- pr time. FRAVÆR: -Ring kontoret ved fravær tidligst mulig. SFO trenger kun en sms fra dere på


Laste ned ppt "Velkommen til foreldremøte 2. trinn"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google