Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Informasjonsmøte X.mai 201X

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Informasjonsmøte X.mai 201X"— Utskrift av presentasjonen:

1 Informasjonsmøte X.mai 201X

2 Agenda Presentasjon av FK Gjøvik-Lyn, klubbens verdigrunnlag og klubbhåndbok på nettsiden. Medlemskap i FK Gjøvik-Lyn. Gjennomgang av klubbens sportsplan med fokus på denne målgruppen. Hva kan FK Gjøvik-Lyn gjøre for ungene og dere? Organisering av lag Politiattest Treninger. Baller og annet utstyr. Kamper/Spillform. Evt/Spørsmål fra foresatte.

3 Organisasjonkart Årsmøte Styre Anleggs-utvalg Økonomi-utvalg
Daglig leder Styre Prosjekt kvalitetsklubb Årsmøte Økonomi-utvalg Anleggs-utvalg Administra-sjonsutvalg Eliteutvalg Bredde-utvalg Arrangement markeds-utvalg Valgkomite Kontrollkomite

4 FK Gjøvik-Lyn sportsplan
Retningslinjer for barnefotballen, ref. Sportsplanen på klubbens hjemmeside. Lag skal ikke toppes. Topping av lag strider mot både likhetsprinsippet og jevnbyrdighets-prinsippet. Det er viktig at startoppstillingen varieres fra kamp til kamp og at man sørger for rettferdig fordeling av spilletid. Alle skal få mest mulig spilletid. Ingen blir gode fotballspillere dersom mesteparten av tida tilbringes utenfor banen.

5 Klubbdommere Dommerkontakter: Herman Bostad og Martin Simenstad
Dommerliste bli lagt ut på hjemmesiden når den er klar. Alle lag i yngres får tildelt dommer. Rutiner for lagledere vedrørende dommere: Kontakt oppsatt dommer dagen før kamp Om dommeren ikke kan møte, kontakt en annen dommer på listen Etter kampen signerer lagleder dommerskjema, som er grunnlag for betaling til dommeren. Hvis respekt for dommer! Dette er ikke premier league, alle kan gjøre feil. Støtt dommeren under kampen.

6 Klubbdugnader Kioskdugnad:
I sesongen er kiosken åpen mandag til torsdag, samt på senioikamper. Det er et tiltak som både gjør det hyggeligere for alle å være der, samtidig som det gir klubben inntekt. For å drifte kiosken er vi helt avhengig av at foresatte deltar på dugnad. Hvert lag får ansvar for kiosken 1- 2 uker i løpet av sesongen. Yngste årskull blir skånet så mye som mulig. Kioskdugnad omfatter også å stille med kampvert på yngres kamper, samt bistå på 2. div og 3. div kamper. Dopapirsalg Nytt av året, gjennomføres vår og høst NFF Fotballotteri vår, og NFF julekalendere høst. Dugnad ifbm akevittfestivalen. Dugnad ifbm med andre arrangementer, cup, og Kreftaksjonen. Lagenes egne dugnader, kakelotteri mm. Foreldrekontaktene får informasjon og er ansvarlig for gjennomføringen for sitt lag.

7 Foreldrevettregler 1. Møt fram til kamp og trening 2. Gi oppmuntring til alle spillerne under kampen 3. Oppmuntre i medgang og motgang 4. Respekter trener/lagleders bruk av spillere 5. Se på dommeren som en veileder 6. Stimuler og oppmuntre ditt barn til å delta 7. Spør om kampen var morsom og spennende 8. Sørg for riktig og fornuftig utstyr 9. Vis respekt for arbeidet klubben gjør 10. Tenk på at det er barnet ditt som spiller fotball

8 Lagskonti Alle lag skal ha en konto i Sparebank 1 Hedmark.
Støtte til påmeldingsavgift til cup overføres kun lagskontoer hos vår hovedsponsor. For å få dette på plass trenger banken følgende: Personnummer til de som skal disponere kontoen, fint om dette er 2 stk fra hvert lag. Kopi av legitimasjon på disse. Når dette er på plass kan vi hjelpe til med å åpne kontoer

9 Gjøvik stadion Nøkkelkort utleveres trenere. Åpningstider stadion: Hverdager til kl Lørdag/søndag kl (kamper vil påvirke åpningstida). Kontaktperson: Arve Hansen, mob Mer info:

10 Hva kan dere få av hjelp fra klubben
Hvem støtter dere? Rekruttering og oppstartsansvarlig – Tore Sorknes Baneansvarlig – Tom Steffen Veseth Sportslig leder bredde – Bjørn Gustavsen Materialforvaltere - Sandra og Andreas Schjerven Trenerkoordinator Rune Ødegårdsstuen Andre: Morten Lønstad leder i klubben Lene Berntzen nestleder i klubben

11

12 3 v 3 spill 2016 Påmelding av lag. Antall lag = antallspilllere 4
DATO Arrangør 1 Arrangør 2 21.mai lag ? v lag ? 04.jun lag ? v lag ? 18.jun lag ? v lag ?

13 Hva forventes FK Gjøvik Lyn av medlemmene?
Forpliktelser: Man må være medlem 6-10 år (mini) Enkeltmedlemskap kr 550 Treningsavgift kr 1100 Totalt kr 1650 Møte opp på treninger / kamper Gi beskjeder om forfall osv. Holdninger Fair-Play Positive foreldrebidrag rundt alle lag Utstyr: Fotballsko Leggbeskyttere Treningstøy (Avtale med Sport1 Amundsen på CC)

14 Hva kreves for drive et lag
Dere foreldre forventes å bidra rundt lagene, som : Trener Lage planer med noen utvalgte øvelser fra treningsøkta Enten alene eller i samarbeid med andre hovedtrenere på alderstrinnet Gjennomføre fellestreninger Gjennomføre og lede kamper Påse at "topping" ikke forekommer i mini- og lilleklassen Delta på kurs/trenerforum/barnefotballkveld Innhold i treninger: Lek/moro/lystbetont Målsetting bli sjef over ballen

15 Hva kreves for å drive et lag
Lagleder(e) ønsker 1 pr lag Ordne sted og tid for trening Sjekke med klubben om hvilket tidspunkt som er satt opp for trening og hvilken bane laget skal trene på Gjøre spillere og foreldre kjent med treningssted- og tider – Ordne sted og tid for kamper Avtale – med banemester – kamptidspunkt og hvilken bane laget skal spille hjemmekampene sine på. Gi beskjed til egne spillere om sted og tid for kamp Gi melding til motstander om kampsted og kamptid i lille- og miniklassen Være kontaktperson for motstanderlag Skaffe dommere Holde ordren på drakter og utstyr osv.

16 Hva kreves for å drive et lag
Lagleder(e) ønsker 1 pr lag Ordne sted og tid for trening Sjekke med klubben om hvilket tidspunkt som er satt opp for trening og hvilken bane laget skal trene på Gjøre spillere og foreldre kjent med treningssted- og tider – Ordne sted og tid for kamper Avtale – med banemester – kamptidspunkt og hvilken bane laget skal spille hjemmekampene sine på. Gi beskjed til egne spillere om sted og tid for kamp Gi melding til motstander om kampsted og kamptid i lille- og miniklassen Være kontaktperson for motstanderlag Skaffe dommere Holde ordren på drakter og utstyr osv.

17 Politiattester Rutine for søknad om politiattest
Ligger på hjemmesiden: Elektronisk søknad Bekreftelse fra klubb Søke med innlogging på Krav om fremvisning av politiattest hvert 2. år. Kontaktperson Lene Berntzen: mob:

18 Hvilken rolle vil du ha ?


Laste ned ppt "Informasjonsmøte X.mai 201X"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google