Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skeid ungdomsavdeling

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skeid ungdomsavdeling"— Utskrift av presentasjonen:

1 Skeid ungdomsavdeling

2 Målsettinger (helse) Skeid skal være den beste Oslo-klubben å vokse opp i! Flest mulig - Lengst mulig - Best mulig!

3 Målsettinger (utvikling)
Utvikle tre nye debutanter på Skeids A-lag (herrer) hvert år. 80 prosent av spillerne på Skeids A-lag (herrer) skal være av klubbens egenutviklede spillere (spillere som har trent og spilt for klubben siden G15). 40 prosent av spillerne på Skeids A-lag (herrer) skal være klubbens egenutviklede spillere fra yngres avdeling (8-12 år). Produsere én spiller til eliteserien/internasjonal toppfotball hvert tredje år. I gjennomsnitt produserer tre spillere per årgang (jenter/gutter) som blir tatt ut til å delta på kretslagsaktivitet per år. Utvikle minst tre spillere i alderen år (totalt for jenter og gutter) som hvert år blir tatt ut til å delta på landslagsaktivitet i regi av NFF.

4 Tidligere Skeid-spillere

5 Målsettinger (resultat)
Før G15 er det ingen spesifikke resultatmål G15 skal kvalifisere seg til interkrets påfølgende år G18 skal kvalifisere seg til 1 div junior G19 skal kvalifisere seg til IK junior

6 Trenerteam (G04): Trenerteam som samarbeider rundt årgangen:
Haziz Aasen (Hovedansvarlig og trener) Jurgen Cuni (trener) Sebastian Sanhueza (trener) Ansvaret for gjennomføring av sportslig opplegg.

7 Praktiske opplysninger
Hva trenger årgangen av støtteapparat: 1 Hovedlagleder 1 lagleder pr. lag/nivå 1 økonomiansvarlig 1 Dugnadsansvarlig (herunder ansvar for Frank Varner Cup) 1-2 til en sosialkomite (avslutninger – organisere cuper etc)

8 Arbeidsoppgaver lagledere/frivillige
Organisere treningskamper, finne motstandere, booke banetid, ordne dommer osv. Cuper: Identifisere cuper og ta seg av all organisering rundt gjennomføring av en cup Ansvar for innleggelse av lag i FIKS, utskrift av kamprapport og innleggelse av resultater i seriekamper Ansvar for å skaffe til veie nødvendig utstyr (baller,kjegler,vester) Evnt. andre oppgaver etter avtale med trenerteamet, f.eks.: -hjelpetrenere? -assistentrolle under kamper – være med på benken?

9 Kamparenaer 2017 9-er fotball. Påmelding i divisjoner, 1.div., 2. div., 3. div. eller 4. div. Også muligheter for påmelding av lag i 7’er fotball Kampdager: 1. div. og 3. div.: Søndager 2. div. og 4. div.: Tirsdager 7’er: Onsdager Treningskamper gjennom vinteren. Må bookes selv. Finne motstandere, ordne banetider, ordne dommer (hjemmebane). Cuper: Minst 3 – 4 elitecuper gjennom sesongen. Norway Cup, Hamar Talentcup etc. for nivå 1. Breddecuper for nivå 2 og 3. Gjerne 1 felles cup for hele årgangen, type overnattingscup for det sosiale, f.eks. Sør-Cup.

10 Treningshverdag Ønskelig med 4 treninger pr. uke + kamp.
Tilbud om egne keepertreninger 2 ganger pr. uke Dele inn i 3 nivåer i forhold til ferdigheter, innsats, holdninger og oppmøte. Dynamisk i forhold til utvikling. Det skal være mulig å bevege seg mellom nivåene, i begge retninger avhengig av utvikling, men samtidig viktig at dette balanseres med en grad av stabilitet og trygghet til å prestere. En flytting mellom nivåer med korte tidsintervaller er ikke ønskelig. Ved flytting mellom nivåer (særlig nedover) er det viktig med info – også til foreldre.

11 Treningsoppmøte/andre idretter
Krever mye å spille på et 1. lag i Skeid. Vanskeligere å kombinere med andre idretter når man når ungdomsfotballen. Er tiden kommet for å velge? -Resultatkrav fra G15 -Andre klubber satser knallhardt -Konkurranse fra andre spillere som kan komme inn

12 Treningsoppmøte/andre idretter
Laget må trene og spille kamper sammen regelmessig skal man få den utviklingen som er nødvendig for f.eks. å kvalifisere seg til interkrets om 2 år. Kombinasjon med en annen idrett er lettere å få til på 2. laget. Bestemmer man seg senere for å satse på fotball, så er mulighetene igjen åpne for spill på 1. laget. Man må forsake for å oppnå noe – gjelder spillerne, men kanskje i like stor grad foreldrene? (helgeturer etc)

13 Hospitering Skeid har endret sin hospiteringspolitikk i forhold til tidligere. Man ønsker nå strammere hospiteringsregler med fokus på å bygge sterkere årganger med en klar identitet, som også tar hensyn til enkeltspillernes utvikling Spillere som åpenbart ikke får nok utfordringer i egen årgang skal fortsatt kunne hospitere (flyttes permanent opp). Det vil fortsatt være hospitering i Skeid, men da gjerne som et supplement til egen årgang heller enn «istedet for».

14 Økonomi Treningsavgift: ca – 7500 årlig. Deles opp i 3 fakturaer, 2 vinteravgifter og 1 sommeravgift. Medlemskap i Skeid kommer i tillegg. Mulig å få til avtale med klubben om man sliter økonomisk Krav til bruk av Skeid-tøy på trening. Fås kjøpt på Torshov Sport. Kan evnt. organisere felles innkjøp til årgangen med større rabatt.

15 Samarbeid trenere/lagledere
Viktig med et godt og tett samarbeid. Klargjøre ansvar og arbeidsoppgaver. Tett dialog, legge planer sammen for sesongen. En velfungerende årgang er avhengig av at trenerapparatet og lagledere samarbeider godt og finner gode løsninger som man kan enes om og stå for i fellesskap. Diskuter gjerne – men det man tilslutt lander på må alle stille seg lojalt bak.

16 Hva er målet? Skeid skal markere seg igjen på alle årganger i ungdomsfotballen!


Laste ned ppt "Skeid ungdomsavdeling"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google