Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mål for undervisinga Norsk Eg kan fortelje om ørkenen. Eg veit at nokon ord skrivast med e for æ. Eg kan skrive desse orda rett: er, der, her. Matematikk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mål for undervisinga Norsk Eg kan fortelje om ørkenen. Eg veit at nokon ord skrivast med e for æ. Eg kan skrive desse orda rett: er, der, her. Matematikk."— Utskrift av presentasjonen:

1 Mål for undervisinga Norsk Eg kan fortelje om ørkenen. Eg veit at nokon ord skrivast med e for æ. Eg kan skrive desse orda rett: er, der, her. Matematikk Eg veit kva addisjon og subtraksjon tyder. Engelsk Eg kan fortelje om nokre av mine familiemedlemmar på engelsk. T.d I have a mum, this is my little sister. Sosialt mål Eg er med på å gjere friminutta gode for meg sjølv og dei andre på skulen. VEKE 45 Vekeinfo -La meldeboka liggje open i meldemappa om de har melding. -Fredag 11.november er det planleggingsdag. Det blir verken skule eller SFO denne dagen. -Vi er no godt i gang med elevsamtalar, og etterkvart vil de få innkalling til utviklingssamtale. Denne kjem i meldemappa. -Minner om at dei som ikkje har levert skjema med førebuing til elevsamtale, må gjere det snarast. -Denne veka vert det to lesebestillingar: måndag, og onsdag. -Vi held fram med leikestopp. -Eirin er litt tilbake på skulen frå denne veka. Det er framleis dei kjente vaksne og faste vikarar som vil vere i klassa. -Sebastian R har sin siste dag i 2.klasse på Leiknes skule tysdag 08.11. Vi kjem til å sakne han i klassa, og vi ynskjer han lukke til vidare på ny skule. Time MåndagTysdagOnsdagTorsdagFredag 08.15- 09.25 Lyttering Norsk Lyttering Norsk/ Musikk Lyttering KRLE Lyttering Stasjonar Planleggings- dag 09.50- 10.55 Norsk Mat Matematikk Mat Norsk Mat Stasjonar Mat 11.30- 12.20 Matematikk Kroppsøving/ Samfunnsfag K&H Norsk Skuleslutt kl. 12.15! 12.30- 13.15 Engelsk Praktisk matematikk Klassemøte Leiknes skule, Leiknesvegen 117, 5915 Hjelmås, Tlf kontor: 56 37 50 38, Skulemobil: 99 49 42 92 Heimeside: www.lindas.kommune.no/leiknes-skule Kontaktlærarar: Eirin.Lie.Saetre@lindas.kommune.no Tlf.: 97 07 69 38 og Malene.Nordnes@lindas.kommune.no Tlf.: 41 22 12 06 Vekesong: Langt å gå Lekse til tysdagLekse til onsdagLekse til torsdagLekse til fredag Lesebestilling Zeppelin s. 40 Lesebestilling Zeppelin s. 41 Lesebestilling Zeppelin s. 42 Leksefri Matematikk: Multi oppgåvebok s. 24-25 Engelsk: Repeter gloser om familien (mum, dad, sister, brother, baby) og øv på å fortelje om familien din på engelsk: I have a mum. I have a dad. I have…

2 Langt å gå Klovner i kamp Ååå det er langt å gå, og hvem vet om vi kommer i mål? Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål så kom og gå sammen med meg. Ref: Ååå det er langt å gå, og hvem vet om vi kommer i mål? Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål så kom og gå sammen med meg. Si meg, hvordan spiser man en hval? En bit av gangen Hvordan spiser man en elefant? En bit av gangen Hvordan gå på beina til Nepal? Et skritt av gangen. Det kanke gå galt, bare man har trua på at det går bra Men så hender det at for selv de beste menneskenene at det som før var lett og spennendene har plutselig blitt et skrekk og skremmendene Det er da man trenger sine beste vennenene Ref x 2 Du tror det ikke kan skje (Ja, ja, ja) At livet blir snudd opp ned (Ah, ah, ah) men når du minst venter det (yeah, yeah, yeah) skjer det, som ikke skal skje (Ah, ah, ah. løp løp løp) Og du må vise hva du har har har om du har hva det tar ar ar om du ikke flykter, og ikke svikter men tenner lykten og trosser frykten Ref x 2 Syng sammen med meg på min sang hvis din vei blir for lang. Yeah, for mine beste menn er mine bestevenner det er dem man trenger, når dassen brenner Så klapp i henda, klapp i henda og syng denne sangen med meg (Fyr) Ref x 3 HEY!


Laste ned ppt "Mål for undervisinga Norsk Eg kan fortelje om ørkenen. Eg veit at nokon ord skrivast med e for æ. Eg kan skrive desse orda rett: er, der, her. Matematikk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google