Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velg digital postkasse på Norge.no. Hva er en digital postkasse? - en sikker løsning for å få og oppbevare viktig post digitalt Digital postkasse tilsvarer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velg digital postkasse på Norge.no. Hva er en digital postkasse? - en sikker løsning for å få og oppbevare viktig post digitalt Digital postkasse tilsvarer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velg digital postkasse på Norge.no

2 Hva er en digital postkasse? - en sikker løsning for å få og oppbevare viktig post digitalt Digital postkasse tilsvarer den grønne postkassen ved huset ditt Digital postkasse er sikrere enn den grønne postkassen din

3 Fordeler med digital postkasse Du får post digitalt på en sikker måte. Du får og oppbevarer viktige brev på étt sted, både fra private og offentlige virksomheter. Du får post der du er. Du sparer miljøet og er med på å redusere offentlige utgifter.

4 Slik skaffer du deg digital postkasse Gå til www.norge.no

5 Gå til siden «Velg digital postkasse» Klikk på ett av alternativene

6 Les informasjon om digital postkasse Informasjon om digital postkasse

7 Finn frem den elektroniske ID-en din

8 Velg den digitale postkassen du vil opprette Klikk på Digipost Klikk på Digipost Digital kommunikasjon er hovedregel Klikk på e-Boks

9 Registrering hos Digipost

10 Registrering hos e-Boks

11 Mer informasjon om digital postkasse Her finner du mer informasjon og spørsmål og svar

12 Motta digital post fra det offentlige

13


Laste ned ppt "Velg digital postkasse på Norge.no. Hva er en digital postkasse? - en sikker løsning for å få og oppbevare viktig post digitalt Digital postkasse tilsvarer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google