Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

3,245,565 handlinger av flere hundretusen mennesker i mer enn 200 land og territorier.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "3,245,565 handlinger av flere hundretusen mennesker i mer enn 200 land og territorier."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3

4 3,245,565 handlinger av flere hundretusen mennesker i mer enn 200 land og territorier

5

6 John Jeanette SolstadRaifBadawi «Kunnskap er nøkkelen for aksept... takket være engasjementet til Amnesty International, så har denne kunnskapen nådd den norske regjeringen». «Når jeg hørte at Raif hadde blitt pisket ble jeg helt fortvilet. … Men i de påfølgende ukene fikk jeg styrke fra alle beskjedene og brevene med støtte». Ensaf Haidar

7

8 Muhammad Bekzhanov Usbekistan Verdens lengst fengslede journalist Torturert til å tilstå deltakelse i terrorangrep i hovedstaden Tashkent Amnesty krever: Løslatelse Fullstendig, uavhengig og grundig etterforskning av torturen og at de ansvarlige blir stilt for retten.

9 Yecenia Armenta Graciano Arrestert og fengslet for angivelig å ha drept sin egen mann. Torturert og voldtatt. Signerte tilståelse etter drapstrusler mot hennes barn. Amnesty krever: Fullstendig, uavhengig og grundig etterforskning av torturen, og at de ansvarlige blir stilt for retten. At anklagene mot Yecenia droppes. Mexico

10 Phyoe Phyoe Aung Myanmar Leder for den burmesiske studentunionen. Fengslet fordi hun protesterte mot en nasjonal utdanningslov. Amnesty krever: Umiddelbar og betingelsesløs løslatelse av Phyoe Phyoe og de andre studentene som har protestert på fredelig vis. At alle anklager mot Phyoe Phyoe droppes.

11 Waleed Abu al-Khair Saudi-Arabia Advokat og menneskerettighetsaktivist Fengslet for å ha startet en menneskerettighetsorganisasjon og forsvart andre aktivister Amnesty krever: Umiddelbar og betingelsesløs løslatelse. Beskyttelse mot tortur og mulighet til å få besøk fra familie og advokat.

12 Maria Burkina Faso Tvunget til å gifte seg med en 70 år gammel mann med 5 andre koner. Truet på livet om hun ikke giftet seg. Amnesty krever: Styrking og håndheving av lovgivning som forbyr tvangsekteskap. Garanti for jenters rett til seksuelle og reproduktive helsetjenester. Beskyttelse av rettighetene til voldtektsofre.

13 Saman Naseem Iran Arrestert for angivelig å ha deltatt i en skuddveksling med myndighetene da han var 17 år gammel. Torturert til å tilstå, og dømt til døden. Amnesty krever: En rettferdig rettsak av internasjonal standard Etterforskning av anklager om tortur. At Saman ikke blir henrettet.

14


Laste ned ppt "3,245,565 handlinger av flere hundretusen mennesker i mer enn 200 land og territorier."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google